cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Opet pocinju zimski gremlini...Komp ima problem - kada je celu noc ugasen - ujutru ga kresnem i crn monitor...Cujem da se sve podize, win, zvuci...sve sve...i odjednom nakon minut dva pojavi se slika, win uredno dignut i posle sljaka ceo dan ok...desava se vec neko vreme, mislio sam da je grafika ali je zamenio inace pre par dana i isto i sa novom...Problem se nije ranije desavao...Znaci ne vidi se ni POST ekran od maticne, pre windowsa...a komp uredno radi...e da i kad se pojavi konacno slika nekoliko sekundi lagano treperi...
Sta crkava!!!??? Googlao sam i kazu mozda monitor crkava ili kondenzatori na njemu...Meni je da nije nesto do ploce mada su kvalitetni oklopljeni kondenzi...napajanje isto kvalitetno, probao i sa neklokovanim procesorom...isto...
Znaci kao da necemu treba vrmena da se zagreje i sl...:S:
Znaci nije do windowsa sigurno ili nekih drajvera...Jer se ne vidi ni post message od ploce...
JOS JEDNO-plava lampica koja inace kad je ugasen treperi plavo, kada se pali komp a monitor nece, jednom zasijai normalno a drugi put kao da zatreperi, pa opet normalno pa sl put sa seckanjem....
Sta crkava!!!??? Googlao sam i kazu mozda monitor crkava ili kondenzatori na njemu...Meni je da nije nesto do ploce mada su kvalitetni oklopljeni kondenzi...napajanje isto kvalitetno, probao i sa neklokovanim procesorom...isto...
Znaci kao da necemu treba vrmena da se zagreje i sl...:S:
Znaci nije do windowsa sigurno ili nekih drajvera...Jer se ne vidi ni post message od ploce...
JOS JEDNO-plava lampica koja inace kad je ugasen treperi plavo, kada se pali komp a monitor nece, jednom zasijai normalno a drugi put kao da zatreperi, pa opet normalno pa sl put sa seckanjem....
Poslednja izmena: