Evo ga update, šta znači kad je sample size veći, elem preselih (28.03.) se i sad ipak imam bolju sliku kako klima radi, jes da nije bilo nešto jako hladno od kako sam se preselio, ali ipak je trebalo da se postigne temperatura unutra i posle da je klima održava. Klima je sposobna da modurila vrlo lepo, samo joj treba pomoć jer iz nekog razloga to ne radi sama, ako temp podesim na 25 cepaće punom parom ceo dan iako u aplikaciji pokaže room temp na 32(nema realno toliko unutra naravno), neće spustiti potrošnju ispod 1kw, ali ako ja pomerim na 24, pašće porošnja na 800-900w, ako spustim na 23, padna na 600-800, a ako sputim na 21 pada najniže na 300w ispod 300w retko kad zalazi, ako treba da se spusti još niže samo podigne flap i cirkuliše ventilatorom vazduh na nekih 30w potrošnje. Tako da sam kroz aplikaciju namestio da se u toku dana menjaju zadate temperature, tipa u 6 ujutru se sama prebaci na 24 da malo podigne temp, pa se u 9 spusti na 22, u podne na 20, pa se oko 7 uveče prebaci ponovo na 24, do ponoći kad se spusti na 20. Mislim da je temperaturni seznor problem i ne prijavljuje dobre vrednosti i zato klima održava više temperature od zadatih i ne modulira kad je podešena fiksno na 25c, Bilo bi mi daleko bolje da je stavim na 23-24 i ne razmišljam, al šta je tu je, našao sam kako da joj doskočim, ne znam da li je samo moja takva ili sve EnergyPro pate od istog problema. Temp merim sa malim Xiaomi temp senzorom koji je zalepljen na zid u dnevnoj do prozora, bukvalno na drugoj strani kuće od klime.