Šta je novo?

Greenify

Ovo je must have aplikacija za korisnike Androida. Instaliraj Xposed, skini donation package za Greenify, uključi Boost mod, uključi u opcijama push za notifikacije i uživaj.

Nešto blokira auto hibernaciju. Skini donation package

Sta je must have, mozda jedino ko koristi facebook i i slicne crap aplika cije. Ko koriste 'normalne' app nema sta da greenifyuje.

Sad imam staminu na soniju,ovo mi ne treba :)

Ako ti se automatski ne stavlja u hibernaciju kad pritisnes dugme, imas precicu Hibernate + Lock Screen. Mozes da je stavis medju omiljene i tako gasis uredjaj, umesto mehanicki. Mislim da je placena verzija nepotrebna, bar za mene. Jedino sto mi ne ide u hibernaciju od sistemskih aplikacija je google chrome, moj tablet inace sve drugo stavlja u "stop" rezim. Osim, naravno Android System, Android Home, google services...

Poslednja izmena:
Instalirao sam Greenify (Donation Package). Za sad deluje OK, nema one poruke od ranije... Thx Pavlony.

Šta mislite, da li je bolje koristiti neki drugi čistač memorije umesto Clean Master aplikacije u kombinaciji sa Greenify?

Btw, šta je to Xposed?

Poslednja izmena:
Instalirao sam Greenify (Donation Package). Za sad deluje OK, nema one poruke od ranije... Thx Pavlony.

Šta mislite, da li je bolje koristiti neki drugi čistač memorije umesto Clean Master aplikacije u kombinaciji sa Greenify?

Btw, šta je to Xposed?

SD Maid. A ono djubre Clean master obrisi.

Exposed je aplikacija u koju su ubačene sve oni dodaci koji mogu da se nađu u custom romovima, a i potrebna je za neke aplikacije da bi radile punom snagom

Instalirao sam CCleaner, da probam malo njega. Za sad mi deluje OK. Zauzima 30x manje prostora na telefonu (u odnosu na Clean Master), za početak dosta...
Unistaliraj to djubre ne treba ti. Kazem ti SD maid.

Šta će vam bilo koji čistač???
Sve to sistem sam radi...
Bilo je o tome reči hiljadu puta...

Instalirao sam SD Maid, odličan. Oslobodio mi je 700 MB na sistemu! A koristio sam samo prvu alatku (pronalazač ostataka)... Kad je 2 GB memorije interno u telefonu, ovo MNOGO znači. Thx za preporuku.

Poslednja izmena:
Kakvi li su to telefoni kad nemaju implementirane čistače? Meni je oslobodio 4 MB, još mi je reinstalirao jedan program koji je bio fabrički ugrađen u tablet, a koji sam ja deinstalirao jer više nema podršku na google playu. :D

Zna li neko na koju foru radi onaj GCM, Greenify i neka app koja prima obaveštenja?

Iskopah temu...secam se da sam je video nekada. Imam identican problem iako je u pitanju donated verzija.

2b3f275129069f95ed70628cf3becce4.jpg

Telefon rutovan (s7 exynos), 6.0.1 na njemu, i pored toga sto pise npr na facebook aplikaciji ne dobijam vise counter notification (one baloncice sa brojem), dok na instagramu i viberu stoje redovno iako su u isto ubaceni svi (koristim nova prime sa teslom).

Ako ima neko vise iskustva sa ovim programom i znanjem kako podesiti isti neka pomaze. Napominjem da nemam xposed i nemam vremena ni volje da ubacujem rom sa istim.

Prilazem i sliku iz settingsa...

4a3de376ef5d709e2ea134e3f794c303.jpg

P.s. Imam i sdmaid pro ali ne verujem da to ima ikakve veze.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
U podešavanjima S7 nadji sistemu stavku optimizacija aplikacija ili kako se vec zove i izbaci Greenify iz liste. To bi trebalo fa resi problem auto hibernacije.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Druze ne znam na sta tacno mislis; ako je app power saving u pitanju, to mi je od uvek iskljuceno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

stalno mi nesto budi instagram i facebook iz hibernacije, ne znam sta .....

Nazad
Vrh Dno