emaniac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2005
- Poena
- 379
Malo sam cistio masinu pre neko vece, pa mi pade na pamet da probam nesto.
Popio sam previse Guarane to vece pa sam postao malo nervozniji :smoke: pa nisam smeo vise da krivim cevi. Zato u naslovu stoji 'beta' i zato je veliki crni Al hladnjak ostao u ovako cudnom polozaju :trust: Ispravice se kad budem sledeci put vadio plocu
Nazalost, digitalac je tada bio u Vrnjackoj banji :angel: pa nisam slikao sve detalje oko kacenja i 'klirensa' od graficke, ali bice i to sledeci put!
Dobitci :
1. IDLE temperatura je sa 46C spala na 38C
2. FULL temp je MAX 39C i ne prelazi, za 3-4 sata 'testiranja' dnevno, do danas
3. sad su mi slobodna sva cetiri SATA konektora, umesto tri sa ranijim modom
4. SLI je jos uvek moguc bez ikakvih problema (sto i nije dobitak u ovom slucaju, vec je ostalo nepromenjeno)
Materijal :
1. TT Shooner (jedna polovina ukupnog pakovanja je zaista iskoriscena)
Slike su 1024x768
Molim komentare:type:
Popio sam previse Guarane to vece pa sam postao malo nervozniji :smoke: pa nisam smeo vise da krivim cevi. Zato u naslovu stoji 'beta' i zato je veliki crni Al hladnjak ostao u ovako cudnom polozaju :trust: Ispravice se kad budem sledeci put vadio plocu
Nazalost, digitalac je tada bio u Vrnjackoj banji :angel: pa nisam slikao sve detalje oko kacenja i 'klirensa' od graficke, ali bice i to sledeci put!
Dobitci :
1. IDLE temperatura je sa 46C spala na 38C
2. FULL temp je MAX 39C i ne prelazi, za 3-4 sata 'testiranja' dnevno, do danas
3. sad su mi slobodna sva cetiri SATA konektora, umesto tri sa ranijim modom
4. SLI je jos uvek moguc bez ikakvih problema (sto i nije dobitak u ovom slucaju, vec je ostalo nepromenjeno)
Materijal :
1. TT Shooner (jedna polovina ukupnog pakovanja je zaista iskoriscena)
Slike su 1024x768
Molim komentare:type: