Šta je novo?

Gree klima 12 ica

Nemanja Vasic

Zapažen
Učlanjen(a)
08.12.2021
Poena
21
Pozdrav ugradio sam gree fairy 12 klimu u radionicu oko 20 kvadrata i klima podesena na grejanje duva mlak skoro hladan vazduh i ne moze skoro uopste da zagreje dok u kuci imam galanz 12 i duva dosta toplije .Losa je izolacija na radionici.Da li je problem do klime i da li ima nekog resenja da li bi pomogla izolacija?

Pozdrav ugradio sam gree fairy 12 klimu u radionicu oko 20 kvadrata i klima podesena na grejanje duva mlak skoro hladan vazduh i ne moze skoro uopste da zagreje dok u kuci imam galanz 12 i duva dosta toplije .Losa je izolacija na radionici.Da li je problem do klime i da li ima nekog resenja da li bi pomogla izolacija?
Dve sasvim razlicite klime , ja mislim da nema dovoljno gasa

majstor kad je namestao je samo ispustio na neki sraf nije vakumirao jel ima veze to

Ima veze.Ispustio je radni fluid iz uređaja i tako ga onesposobio to jest doveo u neispravno stanje.Sad treba izvući sav freon iz klime izmeriti tačno u gram prema specifikaciji napuniti klimu onda vakumirati.Ako majstor ne radi vakumiranje traži nekog koji to radi.U stvari taj koji je montirao neka plati novi freon zato što je taj nazovi majstor kriv.

Vrh Dno