Šta je novo?

GRAW 2 - Codename Farallon - pomoc

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Kako se i cime unistavaju ona dva helikoptera na kraju misije? Bar mislim da je tu kraj. :) Podrska mi je izginula i ostao sam sam. U 4. bunkeru na hidrocentrali naleze se dve bazooke, ali time nema sanse da skinem nijedan. Nisam pri svom racunaru, tako da mi oprostite na nestrucnim nazivima oruzja. Takodje nosim i onaj raketni bacac kojim oborim jedan helikopter, ali drugi nema sanse.

Hvala

tu sam se i ja zaglavio i ne mozes nikako da ih oboris. ja sam nasao sejv i ucitao sledeci nivo. uz napomenu da meni nisu zaginuli saborci nego mi je dao taj nivo da igram sam?! :zgran: ako ti vec daje da igras sa saborcima taj nivo ucitaj ga ponovo ili pak nadji kompletni sejv i ucitaj sledeci nivo...

Bilo je o tome u temi...i naoruzaj sebe i svoje saborce sa raketnim bacacima, pa kad ti potrosis dzebanu, naredi nekome od saboraca da ga obori...i da, moraces da pazis da ti ne zaginu :p

Znaci, jovo na novo. :wall:
Toga sam se i plasio.

Poslednja izmena:
nije strasno, to je 1 nivo. ja cak i kada sam probao nanovo uvek me je postavljao samog na pocetku nivoa i tako nikada nisam mogao sa srusim heli...srecom, nasao sam sejv...

Poceo od pocetka nivo i dodjoh do samog kraja! Obojica su mi ostali zivi. Jedan mi je support, a drugi je rifleman.

...naredi nekome od saboraca da ga obori...

Postavlja se pitanje kako da im naredim. Kad im kazem Go Recon ili Go Assault oni samo promene oruzije (stalno menjaju masinke). Nikako da uzmu Zeus MPar. Jel mogu ja nekako da uzmem od njih raketni bacac? U stvari sta u opste da radim? Kad mi jedan zagine, ne mogu da uzmem raketni bacac nego samo njegovu pusku.

Hvala

Poceo od pocetka nivo i dodjoh do samog kraja! Obojica su mi ostali zivi. Jedan mi je support, a drugi je rifleman.

Postavlja se pitanje kako da im naredim. Kad im kazem Go Recon ili Go Assault oni samo promene oruzije (stalno menjaju masinke). Nikako da uzmu Zeus MPar. Jel mogu ja nekako da uzmem od njih raketni bacac? U stvari sta u opste da radim? Kad mi jedan zagine, ne mogu da uzmem raketni bacac nego samo njegovu pusku.

Hvala

pa nanisanis helikopter i naredis nekom od njih da ga napadne, kao i bilo sta drugo, on izvadi zeus i odvali ga, veoma su efikasni :)

Nazad
Vrh Dno