Svi smo jedinstvenog mišljenja, a to je da su se prekasno setili da i uopšte načnu projekat za GTA 6, s obzirom na to da nastavak predugo čeka da ugleda svetlost dana.
Kakva prica ljudi, pa Rockstar (vise Take 2, ali da se ne lazemo i Sam Houser i ostali u rock* vole pare vise nego leba) ne zanima singl plejer otkada su shvatili da mogu zaraditi milijarde dolara (skoro 10 do sada) preko online dela.
Pa jedan od glavnih razloga zasto je gta v i dalje maltene svakog meseca na listi najprodavanijih igara je zato sto ljudi kupuju nove kopije jer dolaze sa gomilom online valute pa im se vise isplati to nego da kupuju valutu u igri.
Sta mislite zasto nismo dobili ni jedno parce singl plejer DLC-a za ovih 9 godina? Ballad of Gay Tony je bio poslednje parce extra singl pleyer sadrzaja u istoriji GTA fransize, apsolutno sam siguran u to.
GTA VI ne kasni, igra dolazi tacno na vreme, kada su number crunching guys iz Take 2 rekli Rockstaru da pravi novu igru jer je stara krenula da opada sto se tice zarade i polularnosti. Ovo jeste GTA Online 2, singl plejer kampanja je tu samo zato da internet ne bi eksplodirao u slucaju da je igra dosla bez iste.
Svi ti likovi i lokacije ce se koristiti za online sadrzaj. Deluje mi da ce kampanja, kao u slucaju CoD igara ili Titanfall 2 biti samo produzeni tutorial za ono sto ceka igrace u online delu.