Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

^
Obrisano, jel neko zna šta je pisao?

fuck, bio je leaked video, pucnjava od 2 minuta iz gta 6.
nista posebno, izgleda kao iz petice, ali eto da pojedinci vide sta mogu da ocekuju.

nisam backupovao, ali hocu sledeci put ako naletim.
rekoh vec, iscuri nesto na svakih par dana. nije to isti rockstar sastav koji je bio...

Ne verujem da i dalje mislite da leakovi nisu tempirani i namerno pušteni.

Samo još Nintendo da objavi bundle za 25.12 i može vatromet 😆

izgleda da nisu, taman kad se smiri malo i bude tisina odjekuje nesto, evo sad leakovani gta lcs neki buildovi.. a taj snimak nikako da nadjem ako je neko nasao nek pusti u temi ili na dm

Ne verujem da su namerno leakovani jer se to ne radi za velike igre zbog straha od konkurencije.
Ne vidim kako im se isplati da prikazu jedan veliki deo mehanike, ali nije iskljuceno da je nameran leak.
U svakom slucaju su ga brzo sklonili, sto znaci da imaju ljude koji paze i na te stvari.
Uvek ih brzo sklone i ja ***** znam za to al me mrzi da sacuvam kod mene pa na neki moj cloud da stavim.

Ne, ali jeste slicno. Isto je ova guzata bila, ali je malo drugacije izgledala i detaljnije.
Ali je igra dosta stucala, i bilo je puno onih kostura za manipulacije, i animacije karaktera.
Vreme je bilo drugacije i okolina. Pucnjava ima onaj glupi trail od metka nakon pucanja, karakteristican za svaki gta (nadam se da ce ovo moci da se iskljuci)

Ovo je fake, da ne moze da bude vise fake. GTA III bolje izgleda od ovih "leakova". Ne zamarajte se glupostima. :D

Ljudi sledeći put zgrabite taj leak čim ga vidite :mad:
Ako nema razloga onda zbog Lucie :love::devilish:

Ovo gore je neki glupavi mod za V.

Napisah ja da nije to ali jeste slicno. Ovo je gta 5 i to na medium setovanjima vrv.
@emaremare bulja je bila jos veca, tako da mislim da ces u novom delu istinski uzivati cak i da mehanika bude kao u yuga 🤣

U tehničkom smislu. meni je Euphoria ragdoll/physics endžin i njegova implentacija u GTA/RDR nešto najbolje što se desilo gamingu u poslednjih 15 godina.

ovo je verovatno sa samog trailera, nije leak, ali zanimljiv detalj

1737626010449.png

Evo da te smirim malo... :p

1737731331294.png
1737731374470.png

A i ja lud, kacim butt-guy-u sliku glave... 🤣

Meni Lucia deluje baš fina devojka. Kulturna, taman da se čovek zaljubi :love: Kažu da je iz dobre kuće :)
Ako bude postojala opcija kao u GTA SA da možemo da treniramo kako bi telo izgledalo bolje ima da je sredim samo tako :cool:

Nazad
Vrh Dno