Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Nije to, biće još nekih reklama, zaboravih gde videh to sad..

Actor Stephen Root has officially confirmed he is voicing Brian Heder in Grand Theft Auto VI, making him the very first cast member to publicly verify their role in the game. Reports indicate that Brian Heder is a drug runner operating out of the Leonida Keys who serves as a mentor figure to Jason. Fans previously picked up on Root's distinct voice in the trailer footage, but this marks the first time an actor has broken Rockstar's standard cast secrecy to confirm it themselves.

I jedna šaljiva (ali realna):

Prilozi

• FB_IMG_1789415978326.webp
    FB_IMG_1789415978326.webp
    416.4 KB · Pregleda: 101

125$ za vinyl, skuplje od same igre... 🤦‍♂️ ima jeftinija za 50$, utešna nagrada.

A muzika... nemam komentar sem da okačim ovo

U prevodu - sa ovim cenama hardvera niko neće kupiti konzolu da bi igrao GTA, pa da bismo ispunili kvotu za bonus, moramo da prodamo svakome kome možemo, a ima dovoljno dostupnih PC-a da popuni planiranu rupu.

Тржак крш. Шта је Flash FM за ово...
Надао сам се некој песми од Weeknd - а, рецимо Blinding lights,то би легло уз тај Мајами вајб брутално али врв им је прескупо да плаћају права.

Baš vala, gde ima spisak tih 34 numera?
Valjda neće ovo da propuste u igri, njihov je label

Надао сам се некој песми од Weeknd - а, рецимо Blinding lights,то би легло уз тај Мајами вајб брутално али врв им је прескупо да плаћају права.
Matori smo mi za ovaj smarački rep, trep šta je već. Mada ja rep nisam voleo ni kao klinac, jedini rep koji mogu slušati je Body Count ili House of Pain sleš Everlast.
Vice City je imao duh 80s a ovo je moderno doba i samim tim moderna i popularna muzika. Bar nije Tejlor Svift.

GTA je uvek imao neverovatan soundtrack sastavljen od legendarnih numera. Ali to već neko vreme nije tako, meni je petica jako tanka a CD Project Red im je sa Cyberpunk 2077 zadao domaći zadatak kako treba da zvuči soundtrack.

Ovo su pesme specificno napravljene za GTA VI.. naravno da ce FM stanice biti prepune vrhunskih hitova kao i do sad..

Nazad
Vrh Dno