Šta je novo?

Gran Turismo 5

Kako te lozim :) Muzika na kruznim trkama?

Ako ti smeta, mozes da je iskljucis. Ima nas koji cenimo mogucnost da izaberemo svoju muziku, bez obzira na okolnosti.

Ako ti smeta, mozes da je iskljucis. Ima nas koji cenimo mogucnost da izaberemo svoju muziku, bez obzira na okolnosti.

Cenim i ja, ali ovo je igra kojoj bas tako nesto ne treba.. tamo gde mi je bas trebalo, GTA IV, nikada nisam dobio.. :)

Kod GTA je fazon da slusas radio stanice da bi se udubio u atmosferu grada.

Custom soundtrack je perfektan za multiplayer igre ili iza gre poput GT-a 5 gde nema price. Niko ne zeli soundtrack u TES-u npr. jer to nema nikakvog smisla.

Za simulaciju kruznih trka pogotovo.. mozda ako imas 11 godina :)

Al ste dosadni bre, zvuk motora je jedan od feedbacka ponashanja automobila, i zato je bitno da ne svira neka muzika, i zato je bitno da zvuk ne budu chisti semplovi :d

Jao koliko pojma nemate o cemu pricate, treba da im saljete zahvalnice sto su se opredelili za sinteticke zvukove. Ja ne kapiram uopste, jel vi hocete neki TDU od ove igre?

Jao koliko pojma nemate o cemu pricate, treba da im saljete zahvalnice sto su se opredelili za sinteticke zvukove. Ja ne kapiram uopste, jel vi hocete neki TDU od ove igre?

Posle ovolikog cekanja, red je makar ovaj departament odraditi do kraja i profesionalno, a ne da opet slusamo brujanje ventilatora i saltanja koja ne lice ni na sta. :)

Opisi mi sta je po tebi do kraja i profesionalno :)

Ako ga uporedimo sa igrama poput GT Legends ili GTR2, koje su 5 godina stare, engine sound nije nista bolji, cak neke deonice (to volsebno saltanje :p) zvuce poprilicno losije. Od igre koja nam, na neki nacin, donosi revolucionarne novine u prakticno svim aspektima gameplaya, sa do sad nevidjenom fizikom, grafikom, brojem vozila, fotorealisticnim kokpitima itd, logicno je ocekivati da i sound bude odradjen kako treba, a ne do sadasnje insektoidno zujanje motora uz neku *****sku muzikicu za vreme replaya. :p

Ali vidis, ovo jeste bolja opcija za zvuk od svih drugih, kako god on zvucao lose, a to jos ne znamo, na nekim klipovima cak i zvuchi odlicno. Ne ocekujem da to skapiras ako se nikad nisi ozbiljno posvetio nekoj voznji, (pri tom ne mislim da si 'obrnuo' igru :d vec na ozbiljnije online trkanje) a jako je mali broj ljudi u ovoj temi koji jesu. Gledate ovu igru iz potpuno pogresnog ugla, da ne kazem 'klinackog'..

Poslednja izmena:
Pa kako se nije ozbiljno posvetio voznji, americhki automobili sve biser do bisera u autosportu :d

Poslednja izmena:
GT Legends ima dobar sempl ali je njegov kvalitet toliko los da pucketa i probija na sve strane, kada je broj obrtaja isti ponavljanje sempla se primecuje pa razvljajuje :D glava zaboli posle 5 minuta igranja...

@driver
Probaj ovde, imaju je na stanju (kolektor editicija): :D

http://www.fingerhut.com/ProductGro...9K/fI0GRbBnon0o43I2jvDF3H8iI0LriMHWBhd/sHDwqS

Surfovanje po menijima:

http://www.youtube.com/watch?v=StiC6cSyOgc

Chesi se dokopali igre ali kamere koje koriste su ocajne hehe, bitno da se ima GT :D

Zonda Eiger po kisi:

http://www.youtube.com/watch?v=GKuq8yQ4Hx4

Poslednja izmena:
Tesim se da su svi ovi prvi filmici vozeni sa pomocima, pazi u Zondi R pun gas u krivini po kisi, u drugoj, i nista se ne desava..

CR-Z ima pogon na prednje tockove ako se ne varam tako da to dosta umanjuje potrebu za kontrama...

Poslednja izmena:
Jesu to semplove ubacili? Samo to je falilo da igra bude savrsena.. :d

Haha, dobro zvuci Civic.... :D

34dk8eg.jpg

Evo ga sad i Z4 zvuci odlichno. Mislim da je ovo dokaz da ce svi bitni automobili imati vrlo dobar ili odlichan zvuk, za one kojim se niko u zivotu ne trka me zabole :)

Nazad
Vrh Dno