A super ako ti svoj auto koristis za drag. Mislim da je preveliki skill potreban da promenis 2-3 brzine sto brze dok se ne zavrsi sokak
Vozim Alfu 75, ako je to po tebi drag automobil, onda super... :d
od kad je pogon na sva 4 bolji od zadnja 2 na stazi? zasto ga formule ne koriste, kao ni automobili na ostalim popularnim takmicenjima (non-drag)? zato sto su ludi ili zato sto Vuk zna bolje?
Cekaj, jel' si ti to upravo uporedio front engined RWD auto sa formulom 1?... :d BTW, GTR-ov ATTESA VDC-R 4WD sistem predstavlja najsvetliju tacku ovog automobila i jedini je razlog zbog kojeg ovaj preteski Nissan ide od 0-100 za 3.6 sec, kao i sto ima dovoljno gripa da u krivinama zaseni mnoge RWD automobile. No, to bih od tebe, kao devoted fanboya, ocekivao da znas.
lol, na svakoj slici stoji sajt cars & girls. ma mora da je taj drag ozbiljna disciplina koja sve govori o kvalitetu automobila
lol cars & girls... :d A nije ti palo na pamet da su one, mozda, nezaobilazni dekor drift takmicenja, koje se takodje odrzava u sklopu King Of Europe manifestacije?... Gde si ti video ribe u bikinuju na bilo kom ozbiljnijem drag takmicenju?

(osim mozda ako nisi gledao ovaj domaci smehotres, zvani 401 streetrace, gde se likovi trkaju u jugicima :d)
C3 twin turbo 4WD 'vetta Grzegora Staszewskog je mehanicko remek delo, i ako ni zbog ceg drugog, zbog nje je valjalo posetiti ovo takmicenje.
aj da si rekao da si isao na ring da provozas nesto (makar i svoj auto) pa da te covek uzme ozbiljnije, nego isao u madjarsku da gleda drag i sad se smatra poznavaocem automobilizma
lol sto volim kad se tako sa lakocom prica o Nurbergringu, kao o nekoj lokalnoj stazici, gde bi svi mi trebali da odemo i testiramo performanse nasih automobila. Vidis Kimi, nazalost, RL se ipak razlikuje od G25-ice i Gran Turismo-a.

Jel' si ti uopste svestan koliko je zivota 'ring oduzeo, koliko je vlasnika kostao njihovih vozila, zasto se uopste zove "zeleni pakao"?... Slobodno me nazovi kukavicom, ali meni je stalo do mog automobila i na pamet mi ne pada da ga rizikujem na stazi poput Nurbergringa (cak i da imam para i vremena za put od 2k km do tamo i nazad

)
Postoji jedan mnogo blizi i laksi 'ring, u susednoj nam Madjarskoj, gde se i "ulaznice" mnogo manje placaju, a svakako zabavan, na kojem sam se vozio vise puta za vreme "open days-a", kad je staza otvorena od 9 do 17h.
Da se razumemo, ja ne pokusavam da uzdignem jednu racing disciplinu, ili jedan tip automobila iznad drugih, ali me nervira kad neko pocne da glorifikuje nesto sto je imao prilike da iskusi iskljucivo na playstationu, a revnosno pljuje nesto o cemu pojma nema. Motorpsort je sirok pojam i treba ga uzeti sa nesto vecim uvazavanjem. Nisu samo japanski automobili dobri za trkanje i nije circut racing jedina moguca disciplina. Konkurencija je danas zesca nego ikad, a to bi svakom pravom ljubitelju automobila trebalo da imponuje, a ne da mu smeta.