Šta je novo?

Hardver Grafika

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente
Učlanjen(a)
23.01.2022
Poena
25
Momci molim za pomoc, hocu da menjam grafiku Maticna koju imam je b450 Tomahawk max ii A hocu da ubacim
POWERCOLOR Fighter AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 192bit Moze li?

Falcon napajanja su inače za izbegavati i preporuka da kad već daješ 300-350e za grafiku da uzmeš i napajanje koje nije prevarantsko. Zašto? Jer poslednji put kad sam gledao takvo (moguće i isto napajanje od 750w) u specifikacijama daje 500w (ne 750w kako reklamiraju). Naredni put sam gledao neko što reklamiraju da ima 600w, u specifikacijama ima 300W. Zato kažem prevaranti. Da ne pričamo kako napajanja slabe, plus realna snaga...

Čaj i FSP-ovi od 50-60e su (po meni) 2 klase iznad Falcona.

Falcon napajanja su inače za izbegavati i preporuka da kad već daješ 300-350e za grafiku da uzmeš i napajanje koje nije prevarantsko. Zašto? Jer poslednji put kad sam gledao takvo (moguće i isto napajanje od 750w) u specifikacijama daje 500w (ne 750w kako reklamiraju). Naredni put sam gledao neko što reklamiraju da ima 600w, u specifikacijama ima 300W. Zato kažem prevaranti. Da ne pričamo kako napajanja slabe, plus realna snaga...

Čaj i FSP-ovi od 50-60e su (po meni) 2 klase iznad Falcona.
Hocu 👍🏼 Hvala za savet.

Nazad
Vrh Dno