Šta je novo?

Graficke karte i DOOM3

Moso

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2002
Poena
619
Kao sto ste videli pojavili su se i prvi testovi razlicitih grafickih karti i prvenstveno FX5900 sa Doom3 i obzirom da se polako blizi izlazak ove revolucionarne igre, hajde da malo prodiskutujemo na temu sta ce sve biti potrebno za udobno igranje u 1024x768 high quality i na kojim ce kartama igra ici brze a na kojim ce izgledati lepse... Ati ili Nvidia, pitanje je sad...

Javi se za par meseci kada Doom 3 izadje ;)

Pozdrav!

Ja cu malo da kloknem svoju GF2 MX400 :)

Moso je napisao(la):
... hajde da malo prodiskutujemo na temu sta ce sve biti potrebno za udobno igranje u 1024x768 high quality i na kojim ce kartama igra ici brze a na kojim ce izgledati lepse... Ati ili Nvidia, pitanje je sad...

Ukratko, uzmes UT2003 (u njemu sve na Max.) pa pomnozis sa 2.
Tesko da ce to moci da tera na srednjim setovanjima i sa pristojnim frame rate, cpu ispod 2GHz (amd) i 9500Pro (ovrklokovana) ili 4600 (overklokovana) uz naravno 512MB RAM-a. A za makismalno set. morace nabudzene 9700Pro i 9800 tj. 5800 nV.

Ali videcemo kad izadje.

P.S.
Unreal2 setovan na max. ti je dobar primer. Ako njega mozes u 1024x768 da teras propisno, verovatno ces moci i Doom3 na nekim srednjim setovanjima i sa pribliznim fps.

Na osnovu kojih informacija moze da se komentarise? Ljudi ne mlatite praznu slamu kad nema ama bas nikakvih argumenata i cinjenica za ozbiljnu polemiku:)
Sacekajmo konacni izlazak...

Stvarno, Broz je upravu...sacekajmo da izadje doom pa cemo onda diskutovati o njemu...
A da ce biti revolucionaran bice sigurno!

Sasa je napisao(la):
Javi se za par meseci kada Doom 3 izadje ;)

Pozdrav!

Ne vidim razloga zasto ne bismo diskutovali o zahtevnosti Dooma sada kada se vec pojavila benchmark verzija istog. Razlog zbog kog sam postavio ovu temu je taj sto su se na trzistu pojavile FX karte a pored njih i raliciti modeli Atija su sve dostupniji a cena Titanijum karti je sve niza pa se normalno namece pitanje sta da pazare vlasnici Mx kartica ili slicnih a da ne moraju zbog Dooma da to cine iznova za “koji mesec”. Rezolucija od 1024 je danas najrasprostranjenija a High detalji u ovakvoj igri se podrazumevaju jer smatram da je zalosno igrati najlepsu igru do sada a pritom ne uzivati u svim njenim carima.
Pozdrav

Znas kako-noge se pruzaju koliko je jorgan dugacak. Svako ce da kupi ono sto moze ili sto proceni da mu treba ili kombinacija oba:)
Ne znam cemu prica o Doom III, stvarno zaludno i gubljenje vremena.
Sad cemo mi da zakljucimo koja je prava stvar za tu igru i onda cemo da pohrlimo da sve to kupimo a prosecna plata u Srbiji 202eura, ludilo...

Pa pazi, nije bas da se noge pruzaju kolko je jorgan dugacak al ajde :) Za onoga ko je igrao DOOM i mnogo ga voleo tj predstavlja pravog zaludjenika, nema prepreka kada je u pitanju komfor u igranju najnovijeg dela...

Da li bi ste zbog te jedne igre (a recimo sve ostale vam rade OK) radili upgrade?

Ja nebih.

Broz je napisao(la):
Znas kako-noge se pruzaju koliko je jorgan dugacak. Svako ce da kupi ono sto moze ili sto proceni da mu treba ili kombinacija oba:)
Ne znam cemu prica o Doom III, stvarno zaludno i gubljenje vremena.
Sad cemo mi da zakljucimo koja je prava stvar za tu igru i onda cemo da pohrlimo da sve to kupimo a prosecna plata u Srbiji 202eura, ludilo...

Ok izvinjavam se svima, vidim da nisam postavio temu na pravom mestu, ocigledno je trebalo da potrazim neki sajt za zaljubljenike u FPS a ne u Super Maria i slicne trice

Mare je napisao(la):
Da li bi ste zbog te jedne igre (a recimo sve ostale vam rade OK) radili upgrade?

Ja nebih.

O, da, izasao Unreal2 i za nedelju dve stigose nekoliko igrica sa njegovom masinom, mislis da i sa doomom nece biti isti slucaj?

Nazad
Vrh Dno