Šta je novo?

Graficka za TFT?

• Začetnik teme Začetnik teme MilanL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MilanL

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
604
Zdravo,
hteo bih da kupim novi komp i uz njega TFT monitor od 17", sada me zanima koliko graficka kartica utice na prikaz slike na TFT-u, zbog sve komplikovanijih i komplikovanijih rutina koje se implementiraju u kartice. Tj. zanima me da li ce na tom TFT monitoru (npr LG 1710B, 450:1, 16ms), graficka (npr, Ati Radeon 9600PRO) sa svim svojim osobinama uspeti da obezbedi bolju sliku u igrama i uopste multimediji (za razliku od na primer Ati Radeon 9200 ili 9600), zbog poznatih nedostataka TFT monitora, ili to nema veze vec vazi isto kao i za CRT, sto bolja kartica to bolja slika.

Pozdrav

Nije tacno sto bojla kartica to bojla slika od prve geforce kartice sa podrskom za tft do najnovijih na tebi je da odlucis.Ja ti savetujem ove dve kartice a ti se odluci.geforce fx5700ultra ili non ultra ili radeta 9600pro ili 9600xt. type;

mhz je napisao(la):
Nije tacno sto bojla kartica to bojla slika od prve geforce kartice sa podrskom za tft do najnovijih na tebi je da odlucis.Ja ti savetujem ove dve kartice a ti se odluci.geforce fx5700ultra ili non ultra ili radeta 9600pro ili 9600xt. type;

Reci mi jel ti imas tu FX5700U ili si je samo naveo!?!
Zanima me ako znas,ili ako neko zna da mi kaze koliki je otprilike skor u 3DMark-u 2003 za tom grafickom(znaci ultra) i na kakvoj masini?!

MilanL je napisao(la):
Tj. zanima me da li ce na tom TFT monitoru (npr LG 1710B, 450:1, 16ms), graficka (npr, Ati Radeon 9600PRO)

Ja sam ovom kombinacijom prezadovoljan.

MilanL je napisao(la):
Zdravo,
hteo bih da kupim novi komp i uz njega TFT monitor od 17", sada me zanima koliko graficka kartica utice na prikaz slike na TFT-u, zbog sve komplikovanijih i komplikovanijih rutina koje se implementiraju u kartice. Tj. zanima me da li ce na tom TFT monitoru (npr LG 1710B, 450:1, 16ms), graficka (npr, Ati Radeon 9600PRO) sa svim svojim osobinama uspeti da obezbedi bolju sliku u igrama i uopste multimediji (za razliku od na primer Ati Radeon 9200 ili 9600), zbog poznatih nedostataka TFT monitora, ili to nema veze vec vazi isto kao i za CRT, sto bolja kartica to bolja slika.

Pozdrav

ako monitor ima dvi mozes koristiti bilo koju karticu i dobiti isti kvalitet prikaza sa bilo kojom karticom koja ima dvi.

u igrama ce se razlika primecivati samo u broju frejmova...

Ako ne igram igrice vec mi se grafika svodi na DivX, da li mi je bitno atiradeon 9600 ili 9600 pro.

Ja vrlo slabo igram igre pa i 9200 savrseno vrsi svoju funkciju sa tft-om...imao sam u racunaru i 9600 nisam primetio neku razliku...

Nazad
Vrh Dno