Šta je novo?

Graficka trilema!

crossfire

Znamenit
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
1,019
Poslednja izmena:
U principu, Asus bi trebalo da bude najtisi zbog frameless venta, ali tesko je reci ovako napamet... Ali EVGA, mmmm, kako bih je posedovao....:smoke:

Iskreno EVGA je nesto najbolje sto sam kupio u poslednjih par godina.Odlican propratini paket, software, podrska...Sve u svemu, prezadovoljan sam.Moja preporuka

rekao si da ti ne savetuju 4770?:) a sad ipak ati? ja bih u svakom slucaju pre uzeo 4850 nego 250-tku
\
OK,OK, ali cijena je bash dobra.
U medjuvremenu je i EVGA pala na 105Eura pa sam definitivno prelomio i narucena je ista ,)

Hvala :wave:

Po meni si napravio dobar izbor. I ja bih bez problema izdvojio toliko za tu graficku. EVGA prati vrlo dobar glas, hteo bih da imam jednu.

Ima najava da ce jedan nas veci uvoznik poceti sa uvozom EVGA proizvoda, tako da ce moci da se bira. Samo da cene ne budu astronomske...

Daj neki review kada bude sve "leglno na svoje mesto".

:wave:

Jao, nisam ja za to. Nemam vremena za testove, eventualno utiske o "tisina/buka" i FPS u igrama (u odnosu na HIS 4830 IceQ4).
BTW, kupujem kartu od 100 i kusur Eura, a nemam vremena ni da igram (posao, zena, mala beba, jedva malo ribolov i na kraju opalim koji metak u nekoj igri tek da sve legne na svoje mjesto) :smoke:

P.S. Imam/imao sam Evga 8800GS i toliko me karta odusevila da sam zavolio EVGA brand. Karta je trenutno kod zeninog brata (aka sure) na "pozajmici" ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno