Šta je novo?

Graficka sa izlazom na 2 monitora

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Da li postoji takvo cudo, a da pritom ima DVI izlaz za 2monitora bez konvertora i da svaki monitor moze za sebe da se podesava(da ne bude ono sto prikazuje jedan da mora da prikazuje i drugi), a naravno da mogu i igrice da se igraju ?? Da li to moze neki ti4x00 model ili sam ogranicen na Ati-ja 9000pro i Matrox Parhelia (za koju nemam para) ?

Vocko je napisao(la):
Da li postoji takvo cudo, a da pritom ima DVI izlaz za 2monitora bez konvertora i da svaki monitor moze za sebe da se podesava(da ne bude ono sto prikazuje jedan da mora da prikazuje i drugi), a naravno da mogu i igrice da se igraju ?? Da li to moze neki ti4x00 model ili sam ogranicen na Ati-ja 9000pro i Matrox Parhelia (za koju nemam para) ?

Samo NV17 ima to (kad je Nvidia u pitanju) s tim sto moras da trazis karticu (citaj proizvodjaca) koja ima dvostruki digitalni izlaz ili vec kombinaciju koja ti treba!

Sve imaju dva izlaza, to je hardwerski uradjeno vec u chip-u. NV17 su ti tzv GF4 MX4xx karte...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Imas i Gainwardov gf4600 sa 2 DVI izlaza :D. Ali da li si oces da das te pare? Ja bi da imam :)

Pa prodacu tvoj bubreg pa cu da imam i za 2x19" lcd-a :D

Vrh Dno