Šta je novo?

Graficka Radeon RX 5500 XT 8GB

whis

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.05.2019
Poena
145
Pozdrav ljudi, resio sam ovde da objasnim problem posto nikako ne uspevam da resim problem sa pozadinskom slikom.

Koristim 2 monitora, jedan mi je na HDMI a drugi na Display Port s tim sto imam kabl koji ide iz HDMI u Display Port. Problem je taj npr sto mi stalno nestaje background slika na desktopu koja je ista na oba monitora.

Npr, nestane tako sto kada kreiram neki folder/text document ili cak kada refresujem pozadina postane crna i posle 5-10 minuta kada refresujem opet, vrati se slika koju sam postavio.

Da li se neko susretao sa ovim problemom?

Meni se recimo dešava ukoliko obrišem sa diska sliku koju sam postavio da posle nekog vremena nestane - bude samo boja kao pozadina. Ali se ne vrati kao u tvom slučaju.
Probaj neku default pozadinu iz Win-a da vidiš šta će onda da se desi. Ako to radi, onda ostavi na disku sliku koja ti je na pozadini i ne menjaj njenu lokaciju kada postaviš.

to nema veze sa grafičkom

Meni se recimo dešava ukoliko obrišem sa diska
Eto vidis, nije mi to u trenutku palo na pamet, nemam tu sliku na desktopu, a ne secam se iz kog foldera sam je postavio kao background. Tako da cu da probam tako sto ce da mi stoji na desktopu u nekom folderu i onda cu da je postavim kao background. Hvala na podsetniku :)

to nema veze sa grafičkom
Tacnije, vise sumnjam na ovaj kabl sto mi pretvara iz HDMI u Display Port. Ne mora da znaci ali s obzirom da sam uzeo onaj najeftiniji, svasta moze biti.

Nazad
Vrh Dno