Šta je novo?

Graficka kartica R7 260x

Sogolica

Poštovan
Učlanjen(a)
05.08.2014
Poena
54
Ovako, posto mi je crkla GTX 460, tacnije mogu reflow ali ne vredi pa ocu da pitam da li je moze zameniti R7 260x OC 1gb sapphire i da li moze stajati na H61M-E33 maticnu i i5 2300 2.80Ghz Quad core CPU i kakvo je njihovo hladjenje i izdrzljivost. Hvala.

Poslednja izmena:
260X je bolja od GTX460, ne brini. I moze na tu plocu.
Taj i5 je dobar i za dosta jace graficke.

pozeljno je da iscackas bar radeon 270 bez x,jer 1gb vram-a je danas bas bas premalo.

Koliko sam razumeo, on trazi zamenu za GTX460. Najverovatnije ni nema potrebu za nekom jacom.

Jedino ako nije gadljiv na polovno, da onda za cenu nove 260X uzme polovnu 270(X) sa garancijom (12-15 hiljada). Ubedljivi best buy.

Poslednja izmena:
Barem da imam 15 godina ne mogu da odlucujem gde cu da kupujem, roditelje nema sanse da ubedim da mi kupe polovnu stvar plus nema sanse da kupim nesto skuplje od 120-130 evra, zato sam pitao za ovu posto mi dosta prijatelja preporucuju nju. Igram igrice jacine Far Cry 3, ali moja GTX 460 je gurala to ultra high sa negde 40-50 fps, tako da mi je to dovoljno za neke igrice kao sto su AC unity, ali ne verujem optimizacija joj nula. Pitao bih da li mogu igre kao te da igram na medium- high ili low-medium ako je moguce. Isto kakva je njena temperatura i izdrzljivost.

Poslednja izmena:
tek za te igre ti treba 270 bez X i min 2gb vram-a.taf lak burazeru,najgori momenat za apgrejd,cene novog po sopovima u srbiji su otisle dodjavola.da se eventualno strpis malo i da cekas da naleti neka akcija pa i ovde na bench shopu,pa i da probas da urazumis roditelje,jer dati 130e na 260x je bezumlje u 2015toj.

Barem da imam 15 godina ne mogu da odlucujem gde cu da kupujem, roditelje nema sanse da ubedim da mi kupe polovnu stvar plus nema sanse da kupim nesto skuplje od 120-130 evra, zato sam pitao za ovu posto mi dosta prijatelja preporucuju nju. Igram igrice jacine Far Cry 3, ali moja GTX 460 je gurala to ultra high sa negde 40-50 fps, tako da mi je to dovoljno za neke igrice kao sto su AC unity, ali ne verujem optimizacija joj nula. Pitao bih da li mogu igre kao te da igram na medium- high ili low-medium ako je moguce. Isto kakva je njena temperatura i izdrzljivost.

Pa nista, onda ti ostaje da za taj novac uzmes 260X ili GTX750 - iste su po performansama a ova druga je dvaput manji potrosac. Obavezno da trazis model sa 2GB.
Temperature i izdrzljivost(?) su ok, jer nisu to graficke kao nekada da idu na 80+ stepeni.

A posto spominjes AC Unity, uzmi GTX750 jer bolje radi nego na AMD kartama (pa cak i onim jacim od 260X).
Znaci uzmes ovaj model: http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gtx-750-2gb-gddr5-n750-2gd5-ocv1/comp_comp_vga/24/3940

tek za te igre ti treba 270 bez X i min 2gb vram-a.taf lak burazeru,najgori momenat za apgrejd,cene novog po sopovima u srbiji su otisle dodjavola.da se eventualno strpis malo i da cekas da naleti neka akcija pa i ovde na bench shopu,pa i da probas da urazumis roditelje,jer dati 130e na 260x je bezumlje u 2015toj.

Proletelo ti ono sto je napisao: Igram igrice jacine Far Cry 3, ali moja GTX 460 je gurala to ultra high sa negde 40-50 fps, tako da mi je to dovoljno za neke igrice kao sto su AC unity, ali ne verujem optimizacija joj nula. Pitao bih da li mogu igre kao te da igram na medium- high ili low-medium ako je moguce.

Onda teoretski ne moze a da ne bude zadovoljan i sa 260X/GTX750. :D Jos kad je i low/medium zadovoljavajuca opcija.

Poslednja izmena:
Meni treba nesto brzo da uzmem dok mi se ne predomisle roditelji zbog skole. Citao sam razliku izmedju 260X i GTX 750, obe su iste pustali su je na Watch Dogs imaju isti FPS tako jos neke igre. Zadovoljila nbi me i 260x i GTX 750, tako da cu da uzmem sta mogu, uostalom otprilike dal cu moci da igram GTA V low ili cak low-medium.

eno ima u radnji na "a" msi 650ti boost za 115e,mnogo bolja kupovina i od jedne i od druge karte.

Mislim da je nemaju na stanju, odavno.

edit: Pa da, nema je na njihovom sajtu.

Poslednja izmena:
treba nazvati i pitati dal' ima BE na kraju,ako ima odma' kupovati.

Pogresili su ovi sa itsvet-a.

Na sajtu At*m-a postoji N650Ti-2GD5/OC, tako da nista.

ne kosta nista da se nazove i pita,nada umire zadnja.

Ne kosta, nego je itsvet pomalo glupav sajt. ;)

A poslednji 650Ti Boost koji je bio u prodaji je od Gainward-a, takodje odavno nije u prodaji.

Uzeo sam karticu, hvala vam na svemu, uzeo sam r7 260x, ispostavilo se da u toj radnji su bas imali tu tako da sam uzeo rucno i odma je postavio, u gamingu je odlican, dovoljan za moje svrhe. Hvala.

Nazad
Vrh Dno