Šta je novo?

Graficka karta za oko 50 E , bitan fps ???

marko_89bgd

Cenjen
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poena
154
E ovako ljudi , rece mi ortak da mi je ovo najbolji forum sto se tice racunara. Treba mi vasha pomoc , kupujem novi racunar , ne planiram nesto mnogo da dam , tipa oko 200 E do 250 E...Bitno mi je da ima dosta rama , brz procesor i dobru graficku , pre svega graficku koja ce da mi omoguci sto vishe fps-a? Znaci zanimaju me graficke koje se krecu negde oko 50 evra ? Hvala unapred

Poslednja izmena:
Zvao gigatron i naravno , kao sto sam pretpostavio , komp se prodaje ceo bez secenja :D Ne pada mi napamet da kupim kod njih komp jer realno na svakom uvaljuju neke krsh grafike (64-bitne) i onda sam naso radnju koja prodaje skoro istu konf , samo bez graficke , tj ima neka integrisana , i to zadovoljstvo kosta 16000 , to mi deluje jeftino ... ako nekog zanima nek mi posalje pp...pozz

Evo i konfiguracije pa mi kazite sta mislite , meni se cini OK za te pare , al me zanima vase misljenje

Procesor:INTEL CELERON DUAL CORE E3200 2,4GHz
Maticna ploca:MSI G31M3-L V2
Memorija:APACER 2GB DDR2 800
Graficka karta:INTEL X3100
Mrezna karta:REALTEK GIGABIT LAN
Usb port:USB x4
Opticki uredjaj: DVD RW 20x
Hard disk:WD 250GB SATA2
Kuciste:CX3167 CRNO 450W
TASTATURA
OPTICKI MIS

Ovo je odlicna kupovina za 160e, bas dobra ponuda, veoma jeftino.
Jedino kad bi umesto G31 chipseta bio P31, on je dosta bolji, doduse nema graficku integrisanu, ali ti ionako kupujes graficku zasebno.

Samo stavis tu neku 9600GT / 3870 za ~50-60e i dobijes odlican komp za nesto vise od 200e.

Ovo je odlicna kupovina za 160e, bas dobra ponuda, veoma jeftino.
Jedino kad bi umesto G31 chipseta bio P31, on je dosta bolji, doduse nema graficku integrisanu, ali ti ionako kupujes graficku zasebno.

Samo stavis tu neku 9600GT / 3870 za ~50-60e i dobijes odlican komp za nesto vise od 200e.

Na zalost ne moze se nista menjati , pa ni uz doplatu :D
Mislish da bi sa 3850 na ovoj konfi mogo da poteram pes 2010 , gta 4 i tako to ...?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno