Dandy je napisao(la):Tja...
Skuplje resenje neki FX5600, srednje Ti4200, jeftinije FX5200.
PJ je napisao(la):OK, thanx. Posto se ne igram, ne znam ni kkva je zahtevnost igara....mislim da ce FX5200 da radi posao....
U kakvom je on odnosu sa MX440/460? Koliko je i da li je brzi?
nesharm je napisao(la):Ja predlozio Ti4200 i za buducnost.
Stoji, deca ne pitaju nista vec samo igraju, cak iako im puno secka.
Mare je napisao(la):Pola igraonica igre ostavlja u 640*480 (tj default)...
PJ je napisao(la):OK, thanx. Posto se ne igram, ne znam ni kkva je zahtevnost igara....mislim da ce FX5200 da radi posao....
U kakvom je on odnosu sa MX440/460? Koliko je i da li je brzi?
Ma sto covek kaze uzmi 5200, ali uzmi Prolinkov sa onog roundupa 5200, mnogo dobra kartica, fabricki nesto povisenih taktova i nije skupa, a pise u testu da je ima telix iz NS!Nedjo je napisao(la):Za igraonicu je besmisleno i preskupo uzimati karticu kojakosta preko 100 €.
Ti4200 je totalno bacanje para!
FX5200 (128bit mem.)je najoptimalnije resenje verujem da se onaj Sparcle sada moze naci za oko 80-tak eura!
Drugo resenje je Radeon9200 (takodje 128bit mem) imas Sapphira za 60-tak jura!
Ili, ako je i to puni neki MX440 ce za 50-tak evrica odradjivati posao!
Predpostavljam da bi tvoj predlog za igraonicu verovatno bio neki Radeon 9700 Pro ili bar 9500 Pro?Freak_Power je napisao(la):I nek monitori budu 14" jer u rezoluciji 640*480 na takvom monitoru sve ce da izgleda super![]()
Najslabiji računar kod mene je duron 1.1Gh i gf2mx400 i u 1024x768 CS nikad ne spadne ispod 55-60 FPS-a (radi na dedicated serveru), a na oszalim gde su gf4mx440 nikad ispod 90 FPS-a, što mislim da je sasvim solidno za igranjeigor2 je napisao(la):Hmm...ja ne znam o kakvim igraonicama pricate, ali ja drzim jednu i nije bas da samo igraju i ne pitaju. Sta ako neko oce da cepa ut2k3? Ili ako imas "profi" ekipu koja samo smara sa fpsom u CS-u. Ili neko igra morrowind. Da ne pricam o generalima. A ako hoces da otvoris kaunterstrajkaonicu za decu, onda te bas briga sta uzimas.
Licno uzeo sam nedavno nakon gf3-ki gf4ti 4200 i prezadovoljan sam i ja i musterije.
kalky je napisao(la):dandy ti lepo rece...mada, licno mislim da se jos uvek ne isplati qpovina Ti4200 za igraonicu (veruj mi, znam kako to ide, posto sam namestao nekih 10-tak igraonica - klinci su napaljeni i sline i na MX440)...razmisli o nekoj jeftinijoj varijanti (za sada), i pokusaj sa dobavljacem da se dogovoris za eventualnu zamenu u roku od nekih 6 meseci uz neku razumnu doplatu...
Poz! ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari