Šta je novo?

graficka karta za dell xps 1330

tzar

Slavan
Učlanjen(a)
03.03.2009
Poena
301
Da li je neko imao iskustva sa MXM-Upgrade-om grafičkog čipa na laptopu.
Konkrento me interesuje da li je grafički čip NVIDIA GEFORCE 8400M GS iz Laptopa DELL XPS 1330 MXM čip, odnosno da li ga je moguće zameniti a da se ne menja matična ploča?

Dell XPS M1330 ne koristi MXM modul, vec ima integrisan graficki chip na system board-u. Dakle, graficki chip se moze nadograditi jedino zamenom sys. board-a :)

Hvala, nego nije u pitanju nadogradnja, nego mi je crko grafički čip i ponadao sam se da ću moći da prođem sa zamenom samo čipa, kad ono :(
Kompjuter nije radio ni 5 meseci i onda se pojaviše uspravne linije na ekranu, a sad se i ne pali ekran.

Tražio sam rešenja po raznim sajtovima i našao sam da se mnogi žale na isti problem, i svi krive čip
128 MB NVIDIA GEFORCE 8400M GS.

Jesi li probao da ga prikacish na externi monitor ? Ako ni tako ne radi, onda stvarno nemash srece, board za to cudo je prilicno skup :)

Poslednja izmena:
Upravo su mi iz servisa javili da ploča košta 506e bez ugradnje :(

Najverovatnije ću kuptiti drugi, našao sam ovaj za 455e: MSI MegaBook EX600X-412EU

U koji servis si ga nosio?

Slao sam mejlove u oba dell servisa (za koje ja znam) list i informatika, list mi nista ne odgovara, a dell service informatika mi je javio da imaju jos jednu plocu po ceni 506E sa PDV-om.
Ako znas za jos koji, molim te javi mi.

Nazad
Vrh Dno