Šta je novo?

grafička za desetak hiljada din?

ceta

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
630
Sad imam Msi 8600 silent. zamenio bih je za neku bolju ali ne bih baš da dajem mnogo više love od 100-120 evra. Ne igram se nešto baš puno, ali dosta gledam HD materijal u punoj rezoluciji. Da li je bolje uzeti nvidiu ili ati. Moze li neki predlog?

Pozdrav svima!

Treba mi pomoc u vezi graficke. U Giga... sam video graficku PALIT 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5, za 11.600 dinara. Cini mi se da je to super izbor. E sad, Sapphire 5750 1gb je 11.000 dinara. Koje od te dve karte uzeti? Da ne bude zablude, to mi je za burazerov racunar, koji vise ja koristim, nego on. :D

Hvala unapred...

Hvala mnogo na odgovorima.

Zaboravio sam napisati, napajanje je LC POWER 6650GP3, tako da mu ono nece stvarati problem.

Idem videti kako se ovde krecu cene 4870, dok jos nisu zatvorile radnje. :)

Veliki pozdrav iz Njujorka :wave:

Da li je ova Palitova 4870 brza od 5770? I da li moze da je izgura ovo moje CM 500w napajanje? Pise u opisu ove karte da trazi 2 6pin pci-e konektora a napajanje mi ima jedno samo, moze li nekako ovo da se resi nekim dodatkom?
na sajtu stoji ovo:
*Power Supply Unit Requirement:
500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI-Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for ATI CrossFireX® technology in dual mode)

Vrh Dno