Šta je novo?

Grafa sa 4xDVI li 4XVGA

whiplasher

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600x + NZXT Kraken X63
Matična ploča
MSI Mag B550 Tomahawk
RAM
G.Skill 32GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz CL16
GPU
Powercolor Red Devil 6700 XT oc
Storage
Samsung 850 Evo 250gb + Patriot Burst 480gb + Storage hdd-s
PSU
Evga GQ 850W
Kućište
Coolermaster Mastercase 5 pro + Tempered glass
Monitor
AOC Q32E2N
Miš & tastatura
Anne Pro 2 lubed + foam, Logitech MX518 Hero, G500, ROG Spatha X, ROG Keris, ROG Gladius III Wireless, Asus Tuf M3
Ostale periferije
APC Line-R 1200
Mobilni telefon
S23 plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ne znam ni da li tako neshto postoji ali frend me zamolio da se raspitam, pa reko da pitam ovde na benchu. Treba mu grafa koja ima izlaz za 4 monitora, bilo da je DVI ili VGA. Ako neko zna model koji to moze ili josh bolje gdje ima da se kupi u Srbiji, bio bi mu zahvalan.

Poslednja izmena:
To treba frendu, a sumnjam da bi dao tolike pare za 3870x2.

onda neki hub, ja na poslu imam okacena 16 monitora na dva kompa... pa ti sad vidi... inace kompovi su neko ******... cisto da izvuku screensaver...

onda neki hub, ja na poslu imam okacena 16 monitora na dva kompa... pa ti sad vidi... inace kompovi su neko ******... cisto da izvuku screensaver...

Oki, prenjecu mu onda da mu jedini spas hub. Hvala.

imas matrox resenje, pozovi uvoznika. :)

Poslednja izmena:
Alo ljudi, bilo koja ploca sa 2x PCI-e + bilo koje dve graficke i radice.

Jeftinija kombinacija, AMD 690G ili nForce 630i ploca koja ima i VGA i DVI, oba integralca mogu da rade zajedno sa PCI-Express grafickom u slotu.
To znaci, VGA i DVI sa ploce + ono sto imas na grafickoj, najcesce = 2xVGA+2xDVI.
Ukupna cena, 100 evra plafon sa sve plocom.

Hvala Sasa

ja na ta690g nisam uspeo da probudim integrisanu kad ubodem pcie... nisam se puno ni trudio doduse, ali ju je sistem sam gasio (stavjlao 0 ram), jesi ti uspeo?

Vrh Dno