Šta je novo?

Grafa nova-polovna

burnout_kac

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poena
154
Oduzavao sam koliko sam mogao sa mojom 8500gt,igrao sve i svasta na low podesavanjima ali pocela je da crkava..Iskreno ne daje mi se pare za novu graficku posto ne igram puno zahtevnih igara ali kad se mora ,mora se..Bacio sam pogled na ovu 5670 posto je bila do 80 e i nije veliki potrosac(ovo mi posebno predstavlja problem jer trenutno o5 imam kineza od 350w),Medjutim i to je sad poskupelo i bez 90ak evra nema sanse da je nadjem,bar u ovim vecim prodavnicama.
Pa jel moze neko da preporuci nesto do 80e da je ok za te pare i da ce moje napajanje preziveti par meseci cisto dok ne kupim o5 novo?Nisam gadljiv na polovno (sa garancijom naravno)ali redovan sam na ovom forumu i jos dosta drugih i ne moze nista pametno da se nadje,tipa 8800gt,5670,5750,sve se nekako brzo rasproda, a ja odlazem...
Igram se na rezoluciji 1440x 900(max) ,tako da stvarno mislim da nije potrebno davati puno para za graficku,hvala!

Najbolje bi ti bilo da prvo kupis neko solidno napajanje za 4-5k dinara, tipa LC power 600W, pa posle skupi jos malo i pojuri neku polovnu 4770, 4830, 4850..Moze da se nadje za 60-70e..

Ja iskreno na to napajanje koje sad imas ne bih smeo nista da povezem ;)

eno bio cors520 u oglasim za 2500 din
mozes i tu naci neko ok napajanje
znaci prvo lepo krsteno napajanje pa tek onda jacu grafu ;)

Ne kontao sam 5670 posto je ona mali potrosac nesto oko 60-70W ako sam dobro pratio,pa mozda izdrzi moje napajanje na 2-3 meseca dok ne umetnem novo,na to sam konkretno mislio.Ili 8800gt polovna za nekih 50ak evra + neki lc o5 bi bilo ~80e.Al posto ni jedno ni drugo nema za te pare zato sam pitao,ali sad sam vec narucio LC-a 600w.Jos me zanima(malo off topic) jel skoro neko nesto narucivao iz Em**-ja pa da znam da li stize to stvarno za tih 3-5 dana kao sto pise,posto sam pre narucio nesto iz jedne prodavnice ,niti stiglo,niti poziv nista...

Dobro si postupio :) Inace, narucivao sam ja skoro kuler za cpu, i stiglo mi je za 3-4 dana, mada poslao sam im mejl da se uverim jel ce da posalju stvarno :D I nije bilo nikakvih problema ;)

nemas problem sa Em****,narucio sam procesor jednog dana,kurir mi doneo isti sledeceg. jeftinije i brze nego da idesh fizicki u kupovinu :) ...to ti se zove kupovina iz fotelje :d

Jeftinije da,brze pogotovo posto sam iz NS-a:),sad moram o5 da pratim stanje grafickih,totalno sam ogranicen sa budzetom,ponuda jako malo,a sa ovom mojom ne mogu ni 1 partiju kvalitetne dote da odigram a da ne pocrni ekran ili neke strafte,pa samo res pomaze :(

Imam ja slichno pitanje, pa da ne otvaram novu temu...dakle konfiguracija je iz potpisa,napajanje je Cheiftech 350w, i trebalo bi da zamenim grafichku da mogu koliko toliko da se igram, a i neki veci (22") monitor da uzmem. Pa ako mozhe neki predlog, koju grafichku, a da napajanje ne moram da menjam....inache ishao bih na neku polovnu varijantu.

@ burnout_kac

Sto se tice kartica do 80e mislim da moze da se nadje polovni 4870 u garanciji za te novce,ali morao bi da promenis i napajanje u tom slucaju,imas LCPOWER 500H-12 500W za nekih 2500 din,sto je sasvim dovoljno.

P.S Razmisli i o 4850,imao sam prilike da vidim na delu Asus Dualslot referentni model i Thermalright 350W napajanje u standardnoj konfiguraciji sa jednim diskom,optickim uredjajem.Bez problema je radilo,Crysis,FarCry i dr.Ako se dobro secam imalo je 16A na 12V+ i samo jedan vod.

Nazad
Vrh Dno