burnout_kac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.11.2009
- Poena
- 154
Oduzavao sam koliko sam mogao sa mojom 8500gt,igrao sve i svasta na low podesavanjima ali pocela je da crkava..Iskreno ne daje mi se pare za novu graficku posto ne igram puno zahtevnih igara ali kad se mora ,mora se..Bacio sam pogled na ovu 5670 posto je bila do 80 e i nije veliki potrosac(ovo mi posebno predstavlja problem jer trenutno o5 imam kineza od 350w),Medjutim i to je sad poskupelo i bez 90ak evra nema sanse da je nadjem,bar u ovim vecim prodavnicama.
Pa jel moze neko da preporuci nesto do 80e da je ok za te pare i da ce moje napajanje preziveti par meseci cisto dok ne kupim o5 novo?Nisam gadljiv na polovno (sa garancijom naravno)ali redovan sam na ovom forumu i jos dosta drugih i ne moze nista pametno da se nadje,tipa 8800gt,5670,5750,sve se nekako brzo rasproda, a ja odlazem...
Igram se na rezoluciji 1440x 900(max) ,tako da stvarno mislim da nije potrebno davati puno para za graficku,hvala!
Pa jel moze neko da preporuci nesto do 80e da je ok za te pare i da ce moje napajanje preziveti par meseci cisto dok ne kupim o5 novo?Nisam gadljiv na polovno (sa garancijom naravno)ali redovan sam na ovom forumu i jos dosta drugih i ne moze nista pametno da se nadje,tipa 8800gt,5670,5750,sve se nekako brzo rasproda, a ja odlazem...
Igram se na rezoluciji 1440x 900(max) ,tako da stvarno mislim da nije potrebno davati puno para za graficku,hvala!