Šta je novo?

Gradski Kablovski Sistem NS! BG eat my shorts

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Ako jos niste culi u NS odlukom skupstine grada pocinje da se realizuje projekat GKS koji podrazumeva uvodjenje hibridno-optickog dvosmernog sistema (TV, internet itd.) od 2002 do 2004 za podrucje celog grada. Oni koji vec imaju ugovore (kao ja :) ) ponovo ce se potpisati sa GKS a cilj je realizacija autorskih prava (bez piratske satelitske televizije), i da se ujednaci kvalitet i cena usluga. Ovo nije trac vec se emituje na kanalu kablovske televizije ELTA. Nadam se posto je vec kod mene uveden da necu morati cekati do 2004 :D

jos da ne zaboravim - mrezno igranje, mrezno povezivanje kompjutera :D

E kad procitam ovako nesto i onda se setim mog PCM-a, dodje mi da roknem zolju u zgradu Telekoma :(

Pa i za Beograd je planirano uspostavljanje Kablovskog Distributivnog Sistema čije su mogućnosti ograničene samo ljudskom maštom, kao što to neko reče. :) Jedina fora je što će kod vas to ići malo brže jer je manja površina koju treba pokriti.

Zanima me sledece:

1. Kada ce odprilike to da dodje u blok 70-a :D

2. Posto vec imam "kablovsku" koju mi je uvela neka firma (ne znam koja, ali su majstori imali kombinezone na kojima pise TELEKOM)....hocu li ja morati sve opet da placam ili sta???

Sada svi koji pruzaju uslugu kablovske su promovislai satelitski internet u drugoj fazi razvoja.. tako da ono ochekuje se to do tamo neke 2005-te:))

DamjanMX je napisao(la):
Zanima me sledece:

1. Kada ce odprilike to da dodje u blok 70-a :D

2. Posto vec imam "kablovsku" koju mi je uvela neka firma (ne znam koja, ali su majstori imali kombinezone na kojima pise TELEKOM)....hocu li ja morati sve opet da placam ili sta???
mislim da ces morati opet da placas,jer koliko sam ja chuo kds ne priznaje firme koji imaju ZAS(zajednichki antenski sistem)
ali mislim da je nbgd prvi na listi,pa samim tim i blok 70
btw jel to onaj blok koga zovu kineska cetvrt:)

Kiwy je napisao(la):
Ako jos niste culi u NS odlukom skupstine grada pocinje da se realizuje projekat GKS koji podrazumeva uvodjenje hibridno-optickog dvosmernog sistema (TV, internet itd.) od 2002 do 2004 za podrucje celog grada. Oni koji vec imaju ugovore (kao ja :) ) ponovo ce se potpisati sa GKS a cilj je realizacija autorskih prava (bez piratske satelitske televizije), i da se ujednaci kvalitet i cena usluga. Ovo nije trac vec se emituje na kanalu kablovske televizije ELTA. Nadam se posto je vec kod mene uveden da necu morati cekati do 2004 :D

vi nemate mostove, u ta ta...

Ma cool je to, ali Bgd je Bgd.

I kod nas ce to ubrzo da bidne. :D

Re: Re: Gradski Kablovski Sistem NS! BG eat my shorts

majka je napisao(la):
vi nemate mostove, u ta ta...
you die bastard! FX :D

kako me iritiraju ova lokal patriotska ****** kod srba, gore od nacizma... nego let's be real. ja sam na sredokraci NS i bg-a (batajnica) pa kada da ocekujem kablovski net? Za letnju olimpijadu u Cacku...

silvereye je napisao(la):
kako me iritiraju ova lokal patriotska ****** kod srba, gore od nacizma... nego let's be real. ja sam na sredokraci NS i bg-a (batajnica) pa kada da ocekujem kablovski net? Za letnju olimpijadu u Cacku...
Pa nije to samo svojstveno Srbima, ima toga svuda ali mu mi dajemu posebnu draž. :D Ma opusti se, šalimo se malo. :)

Pa i nisi baš otkrio neku Ameriku. Ja sam juče bio na konferenciji za štampu u kojoj su najavili taj Kablovsko distributivni sistem (KDS) za ceo Beograd u naredne 3 godine. Mogu samo da kažem da ljudi u centru (do autoputa i hrama Svetog Save) imaju šanse od početka 2003., a deo NBGD-a i Rakovica (i Miljakovac, i Vidikovac, itd.) su planirani za ovu godinu. Dakle, two-way optika do svake zgrade i 128 kbps za oko 50 DM mesečno.

da se razumemo

1, srecan sam ako i vi dobite kablovski internet
2, nisam srbin pa otpadaju vase teorije o patriotizmu :D

silvereye je napisao(la):
. ja sam na sredokraci NS i bg-a (batajnica) pa kada da ocekujem kablovski net? Za letnju olimpijadu u Cacku...
E komšija ako ti je uteha i ja sam u istoj situaciji :(

Kiwy je napisao(la):
da se razumemo

1, srecan sam ako i vi dobite kablovski internet
2, nisam srbin pa otpadaju vase teorije o patriotizmu :D

pazi, ja se samo salim ali sam si zapoceo sa `bg eat my shorts` pa ti zato kazem: `bite our Gazelle`s colossal metal ass`:D

kod ns-adjana slobodno diraj (i pipaj) Natashu Bekvalac (bio sam sa njom na casu fiskulture u gimnaziji mmmmm :D ) ali ne mostove! I ja se salim i sve vas volim.... cmok :p

vi u NS-u imate lauzi 300Mb in&out za 30 marki

to je Telecom cable operater sa NSPointom, ali ako realno gledas za surf i malo downloada nije lose (skini racun za telefon)...drugo je skidanje filmova, protok je skup zato je i EON (za malo) propao...

Nazad
Vrh Dno