Šta je novo?

grabbovanje problem

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
na grabb-ovanom snimku javljaju oni strasni prekidi sa nesnosnim sumom...

i sta sad ??!?!?!?!?
sta si grebovao ? video ? zvuk? kojim programom? sa cega ?
FX

pomocu audio grabber-a i cd copy-ja .. grebovao sam audio cd i kompresovao u mp3 sa dva diska od toga pola pesama bude ok a pola ima krcanje u podeinim momentima ...

imam teac 540 E

Iskljuci DMA .

iskljucio i nishta ... opet isto

Odnesi taj CD-ROM kod nekog ko ima neku bolju plocu od te tvoje i vidi kako grebuje. Trebalo bi da radi odlicno.

Ja imam isti CD, ali mi je brzina grebovanja U audiograbberu 1.8 i nekim drugim manje poznatim programima 4x-9x. Nekada je grebovao oko 13x-18x koliko se secam. Nisam skoro nista grebovao tako da sam zaboravio kako da podesim program. Jel ima neko ideju. Jel treba DMA ukljuciti ili ne?

PS: win2000

Pozdrav!

Radice ti sigurno sa EAC -om. Idi na:
http://www.exactaudiocopy.de/ i pusti ga sam da iscekira tvoj drive i izabere optimum.
Javi sta si uradio. Inace DMA slobodno ostavi pa onda probaj bez njega mada ne vidim razlog da ce ti DMA smetati.

BigBoy je napisao(la):
Ja imam isti CD, ali mi je brzina grebovanja U audiograbberu 1.8 i nekim drugim manje poznatim programima 4x-9x. Nekada je grebovao oko 13x-18x koliko se secam. Nisam skoro nista grebovao tako da sam zaboravio kako da podesim program. Jel ima neko ideju. Jel treba DMA ukljuciti ili ne?

PS: win2000

Pozdrav!
A gde se tebi žuri? Polako.
Salu na stranu ali Teac je zaključao brzinu grebovanja zbog mogućih grešaka. Pretražite malo forum, bilo je i kako da se otključa, updatuje se ...

a kako ja da vratim firmware na 1.0a ? poshto sam ga update-ovao na 3.0 pa mozda zbog toga greshi !?

Nazad
Vrh Dno