Šta je novo?

GPS satovi (Garmin, Sunto, Coros, Polar...)

Imaš ovde 26mm za 1.99$. Bolje uzmi nekoliko komada kad se uznoji jedna, staviš drugu. Ja ih vrtim često i perem, jer sad trčim 5-6x nedeljno.
Hvala puno, nije mi problem da kupim 2-3 original. Ali ću prvo uzeti jednu, da vidim razliku, Pro&Cons. Bitno mi je da ne ostavlja ovakve ožiljke oko zgloba.

Prilozi

• 16951317590125973056878891906599.jpg
    16951317590125973056878891906599.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Avgust 141.5km, septembar 87km. Tenis ne brojim u km, samo beleži kardio.

Sam sebi pravim program, nedeljno da odradim šta treba, bez redosleda. Najčešće subotom rano istrčim najveću dužinu.

Naručio sam sad još 3. Neko će drpi dve verovatno opet, pa da imam da vrtim.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: PJ
Prvi link za narukvice od 1,5 dolar ne radi. Drugi link je za narukvicu kakva je bila prva generacija Garmin najlonskih narukvica, koja da bi se sat skinuo sa ruke treba odlepiti čičak sa obe strane sata.

Ova nova generacija (kakve je Yooside i ranije pravio) se direktno kaci na originalne preckice (nema nikakvih plastika) a da bi se sat skinuo sa ruke, odlepi se samo jedan čičak i narukvica se raširi ili otvori nekih 5 cm. Zbog toga se sat izuzetno lako i brzo skida i stavlja. Jedino sto je skuplja od tih 1,5 dolara kakve su ostale narukvice ovog tipa.
Pitam samo da li je neko imao takvu narukvicu i koliko je lakša za nositi od obe silikonske što je stigla fabrički sa satom..
Ja koristim takvu narukvicu evo vec drugu godinu. Super je lagana i udobna. Ova nova generacija se lako stavlja i skida.

Jedina stvar koja nekome moze smetati jeste sto se moze pokvasiti (materijal upija vodu i znoj) pa je ja posle svakog trcanja operem i osusim pre stavljanja ponovo na ruku.

Prilozi

• D4936A28-CE35-4F98-A28F-C04075F981F5.jpeg
    D4936A28-CE35-4F98-A28F-C04075F981F5.jpeg
    192 KB · Pregleda: 42
Poslednja izmena:
Meni je ipak ta najobicnija marke yayya ok, bolje stoji od te sa preckicama (nije yooside) koja nekako visi siroko. Cak je i materijal i čičkovi dosta bolji od skuplje sa preckicama.
A lakse skidanje sam resio tako sto sam isekao jedan čičak sa jedne strane i atavljam ga na spoljnu stranu ruke- vidi se mod na slici.

Prilozi

• IMG_20230919_200929.jpg
    IMG_20230919_200929.jpg
    110.6 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Šta mislite za ovu vrstu, QuickFit.. koliko vidim od istog su materijala, samo što QuickFit ima standardno kopčanje. Cena je 3.5x veća od UltraFit, pa računam da su kvalitetnije ?

Verovatno isto kao i taj Epix koliko je bolji za te pare od ostalih satova.

Prilozi

• PXL_20230920_080621648.jpg
    PXL_20230920_080621648.jpg
    172.2 KB · Pregleda: 52
tu i ja koristim :) crnu i zelenu

Da je bolja od originalne, nije, ali je vrlo dobra i 15x jeftinija.

Oprana je 50x barem, da ne mislite da je nova.

1695215789011.jpeg

1695215898776.jpeg

1695215921986.jpeg

Meni nikako ne odgovara kaiš na čičak zato što svaki put treba da razmišljam koliko da ga stegnem ili popustim. Onda počnem da tripujem da me žulja sat, pa je posle labavo... Rupe izbrojim i nema greške. Naravno, stvar je u sugestiji a kad nosiš Fenix koji je mrcina ne treba ti dodatno opterećenje u vidu "tripovanja".

Nema razmišljanja, našteluje se po ruci. A uzgred, ruka nema isti obim u toku dana, zavisno od temperature, aktivnosti, poprilično je velika prednost kaiša koji nije na rupe, ali ne bih da diram tuđi ukus, nosi šta ti više odgovara svakako. Mene je najlon narukvica odvikla od svega drugog, a imao sam kožne, keramičke, kaučuk i silikon. :) Za svaku sam mislio da je bolja od prethodne. Možda nešto izmisle bolje i od ovog.

Bice zanimljivo kakva ce biti za vezbanje. Na izgled ovo izgleda lepo i zanimljivo.

Da li i ultra2 spada ovde, posto je suštinski osim sto je aple i gps sat?

-Najzanimljivija stvar mi je sto nije poskupela, ostala je ista cena kao 1ca od prosle godine za razliku od garmina koji je sve modele poskupeo.
Nije mi bas jasan low power mode - lowering celular conectivity, da li radi tada preko bt ako je u dometu telefona?

Prilozi

• Screenshot_20230921_225058_com.microsoft.emmx.png
    Screenshot_20230921_225058_com.microsoft.emmx.png
    100.3 KB · Pregleda: 31
I ja koristim tu narulvicu sa alija. Zaboravio sam gde mi je originalna. Ja se sa njom i kupam a i plivao sam. Definitivno je prijatnija za moju ruku a i prija mi ta mogućnost da lagano zategnem ili popustim kaiš.

Da li i ultra2 spada ovde, posto je suštinski osim sto je aple i gps sat?

-Najzanimljivija stvar mi je sto nije poskupela, ostala je ista cena kao 1ca od prosle godine za razliku od garmina koji je sve modele poskupeo.
Nije mi bas jasan low power mode - lowering celular conectivity, da li radi tada preko bt ako je u dometu telefona?

Nije neki preteran upgrade svakako, mada ce novi korisnici verovatno odmah ici na 2.
Ja presao na 1. Iskocila mi odlicna ponuda za par meseci star model u mint stanju koji covek jedva da je nosio 3 puta. Cak sam dobio i original trail band uz ocean band koji je dosao uz sam sat. :)

wow

Čovek je trčao 100 milja ultramaraton, ovo mu je samo deo trke 😂

Da, jedan od momenata kada ih opsuješ, jer su svi podaci online.

Da li neka aktivnost ili aplikacija na IQ ima opciju da se podesi nekoliko različitih tajmera, jedan za drugim?
Podesim sva vremena, pokrenem i on na kraju svakog segmenta bipne i pokrene naredni segment.

Recimo 45s bip 60s bip 15s bip 45s bip 30s bip.

Da li neka aktivnost ili aplikacija na IQ ima opciju da se podesi nekoliko različitih tajmera, jedan za drugim?
Podesim sva vremena, pokrenem i on na kraju svakog segmenta bipne i pokrene naredni segment.

Recimo 45s bip 60s bip 15s bip 45s bip 30s bip.
alerts?

Ima za telefone, ako ti je to neki trening. Tabata?

Ako se ne snađeš za sat.

Mozda da napravis svoj workout u aplikaciji pa prebacis na sat, kao neki hiit, podesis intervale kako si naveo a pauze na nulu.

alerts?

Alerts je "every xx seconds".

Ima za telefone, ako ti je to neki trening. Tabata?

Ako se ne snađeš za sat.
Da, mogao bi i telefon da posluži, mada mi je sat zgodniji.
Morao sam da izguglam šta je tabata :)

Mozda da napravis svoj workout u aplikaciji pa prebacis na sat, kao neki hiit, podesis intervale kako si naveo a pauze na nulu.
Odlično, kako se toga nisam setio. Tako sam pravio intervale za trčanje, dok nisam shvatio da imam lakši način na satu :)
Smara upload Na sat, ali to je rešenje za ovo što mi je potrebno. Hvala.

Nazad
Vrh Dno