_Wonderboy_
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.11.2021
- Poena
- 30
Videh za Samsung. Moram videti kakav je TicWatch Pro 3 Ultra u odnosu na Samsung.
Tactix 7 je duplo skuplji, 450usd vs 1100usd, nije bas mala doplatamalo jaka cijena za casio.
Meni je tactix 7 jako lep sat, kontam da bi pre malo doplatio za njega nego uzeo 2x.
Jedino sto mi ne treba![]()
Zvanicno je 450 usd na garmin usa. Sad kod nas je druga prica vrv. Tactix 7, meni licno, najlepsi sat za trening i svakodnevno nosenjeTactix 7 je pravi sat. Vidjao sam ih na oglasima za oko 800-900e kod nas (nije regularna cena ali se da upecati pada cena zbog ultre). A Instinct 2x ne verujem da ce biti ispod 500e.
Slazem se da svako ima pravo na svoje misljenje, ja ga prvi ne bi kupio posto mi realno ne treba, a mami me![]()
Ja sam preko Alija kupio desetak narukvica za venu2plus. Sve je stigloZna li neko gde se moze nabaviti nylon narukvica za Garmin Venu 2 Plus kod nas? Aliexpress nije bas opcija, ne bih da obradujem postare tim "poklonom".
Citam vec pola sata ovu temu, vidim da pominjes drugara koji ima suunto u koji se kune a vidim da se non stop zalis na svoj garmin 😄Garmin Pay je za sada ograničen na jednu ili dve banke, a kada će se širiti, ne znamo.
Ukoliko je to bitan faktor, a nisi u jednoj od banaka koje ga već imaju, ja bih otpisao Garmin. Kaže ti korisnik Garmina![]()
Iracun u rajfajzenu je besplatan, ja ga imam samo zbog apple i garmin pay.Garmin Pay je za sada ograničen na jednu ili dve banke, a kada će se širiti, ne znamo.
Ukoliko je to bitan faktor, a nisi u jednoj od banaka koje ga već imaju, ja bih otpisao Garmin. Kaže ti korisnik Garmina![]()
Citam vec pola sata ovu temu, vidim da pominjes drugara koji ima suunto u koji se kune a vidim da se non stop zalis na svoj garmin 😄
Gledao sam Apple sat, i obicnu i Ultra seriju, kao i Samsung Galaxy Watch 5 Pro i slicno, ne dopada mi se sat koji drzi 3 dana bateriju, navikao sam na GT seriju (sa GT 2 sam presao na GT 3 Pro) koja ima po 10 dana bateriju, to mi je odlicno.
Koje su mane kod tvog Garmin sata, tj. sta bi voleo da vidis, koja bi mu bila zamena?
Ovde problem (bar po meni) nije što sat meri visinu pogrešno, već što to radi nekonzistentno.Na osnovu čega - u odnosu na šta, tvrdite da je visina koju pokazuje sat (bilo koji) tačna odnosno netačna. Interesuje me referentni izvor podataka
Na osnovu čega - u odnosu na šta, tvrdite da je visina koju pokazuje sat (bilo koji) tačna odnosno netačna. Interesuje me referentni izvor podataka
Pad pritiska je povećanje nadmorske. Verovatno je pad pritiska bio pred promenu, a stabilizacija i rast nakon.