Šta je novo?

GPS na laptopu

markosvaba

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2008
Poena
320
E ovako uspeo sam da nateram da laptop preuzme gps sa laptopa, koristim garmin mobile PC i interesujeme gde mogu naci mape?

I jel prograo neko IGO preko laptopoa?

Nisam uspeo da editujem poruku iznad, uspeo sam da ubacim mape sve extra radi :D

zdravo

moj prijatelj pokusava vec par dana da spoji bluTut gps sa svojim laptopom i iGo8 v1.6.1 programom i nikako ne uspeva

jel ti nije problem da mi posaljes na pm link sa kog si skino garmin mobile PC i mape za isti

hvala

zdravo

moj prijatelj pokusava vec par dana da spoji bluTut gps sa svojim laptopom i iGo8 v1.6.1 programom i nikako ne uspeva

jel ti nije problem da mi posaljes na pm link sa kog si skino garmin mobile PC i mape za isti

hvala

Na google kucas verziju garmina koja ti treba. AKo oces npr 5tu verziju moras skinuti 5.10 pa tek onda 5.70( poslednja)
mape su one sa telefona tj iste kao garmin xt.

okej druze nasao sam i pustio sam prijatelju linkove na mejl

Pozdrav !

Pozdrav, ako bude problema javi!

Evo ovako, opet:

Morr da skine osnovnu verziju 5tice pa onda da skine neku drugu( recice mu da morad a instalira prethodne ali ne mora, neka klikne na MAIN fajl tako se zove u tim rarovima i isto se pokrece instalcija i sve zavrsava)

zdravo

hvala

Igo 8 radi bez problema na laptopu samo moras da podesis portove za bt... Ja sam koristio bspech bt gps reciver i to funkcionise normalno, naravno samo moras dodati port ....:banana::banana::banana:

snasao se prijatelj i sa iGo-om fora je bila kada je spajao komp i bt gps on je izabrao da mu sam odredi na kom ce portu da mu bude i uglavno su ti portovi bili port 20 i visi,a onda sam mu predlozio da predje na rucno i da stavi nizi port tipa 2,3 jer sam negde to procitao i na taj nacin mu je proradio

Vrh Dno