Šta je novo?

Gprs

zeljko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,030
Vec dva dana cekam da mi aktiviraju GPRS posle poziva na 9863, danas sam zvao kazu da imaju tehnickih problema i da ce ih resiti u sledecih 24h.
Jel me oni to vuku za nos i cekaju da istekne besplatan test koji traje do 21 septembra.
Dali je neko od vas aktivirao GPRS u poslednaj dva dana i koliko je cekao?
inace kad pokusam do odem na internet dobijem: GPRS access denied
siemens ME45

Ionako nemas neke koristi od njega sada, jer dok je za dz svi zivi ga urnicu. Evo sinoc oko 00h sam hteo da pogledam jel mi stigao neki mail koji ocekujem i nisam uspeo da se konektujem :(

Nadam se da ce slakati OK kada se bude naplacivalo....

HM, videcemo cene s obzirom da ce uskoro (pominje se do kraja meseca) da krene GPRS na 064 (i pre i post) kao i MMS!!!

A kad ce meni da aktiviraju, nisam iz BG ovde u selu niko ne koristi GPRS pa bi trebao da radi OK
A treba mi non stop online sa malim protokom samo za email i chat ne za skidanje

Mora da su me u mobtelu culi sad su mi aktivirali i sve radi ok na mobilnom siemens ME45
Ali problem je sto komp. nece da se konektuje kad pokusam konekciju posle par sekundi izbaci unable to connect phone some error

Koristim IR USB i mobilni je odma kao siemens s45prepoznam data excenge upload/ download radi

sve sam nastelovao prema uputstvu u PC press i na mobtelovom sajtu

ima li neko nekih predloga ili ako jos neko ima siemens m45 pa da kaze svoja iskustva

Obrisi init string i pokusaj bez njega

mishkooo je napisao(la):
...

Posto svi znamo kava je Mobtelova poslovna politika sumnjam da ce biti povoljno...

pozdrav

Chuo sam neshto nezvanichno.. oko 60 din/1MB sad koliko je tachno.. pokazace vreme.

Hvala proradilo :))

elem sad imam novi problem nakon otprilike 30 min aktivnog koriscenja GPRs na kompu. mobilni samo napravi bzzzzzt i ugasi se :((
baterija je puna probao sam i da ostavim punjac ukljucen ali isti
Mobilni je kupljen pre 3 dana Siemens ME45

DA nije mozda pregrejavanje :(((

Tako ti je to kada kupujes nelegalan telefon - nikada ne znas sta ces dobiti :D

opet problem neradi me GPRS u zadnja dva dana na telefonu i kompu, dobijam Uneble to connect to GPRS nista nije menjano
Il je tel crko posto je radio jednu noc
il mobtel nesto *****

PS: ja sam iz banata mozda samo ovde neradi

U novom broju PCpressa je izasao veoma zanimljiv clanak o koriscenju GPRS kod nas. Procitajte zanimljivo je.

zeljko je napisao(la):
Vec dva dana cekam da mi aktiviraju GPRS posle poziva na 9863, danas sam zvao kazu da imaju tehnickih problema i da ce ih resiti u sledecih 24h.
Jel me oni to vuku za nos i cekaju da istekne besplatan test koji traje do 21 septembra.
Dali je neko od vas aktivirao GPRS u poslednaj dva dana i koliko je cekao?
inace kad pokusam do odem na internet dobijem: GPRS access denied
siemens ME45

pretpostavljam da im je problem protok, jer mog druga su pitali juce, kada je nazvao da mu ukljuce, kako namerava da koristi gprs. on je rekao 'preko telefona' i rekli mu da ce mu biti ukljuceno za 24h.
kada su meni ukljucili pitali su me koji aparat imam (inace 3510) i ukljucili su mi za minut.
sto se tice cena, tu nemam komentar, a 064 mi ne odgovara. *ebi ga...
drugarica je nazvala brata (sa prepaida 063) koji je bio kod nje u gostima, inace brat joj je iz nemacke i bio je u romingu i za 12-13 sekundi razgovora skinuto joj je sa kredita 200 dinara... sto je mnogo mnogo je...

Evo nesto malo o GPRS ovih dana. :boom:

Nazad
Vrh Dno