Šta je novo?

GPRS za 064 pre paid?

Panta

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2002
Poena
620
Povremeno proveravam dostupnost GPRS-a za pre paid korisnike na 064 i nisam imao uspeha (logicno). Medjutim, danas sam primetio da je poruka drugacija. Umesto dosadasnje (GPRS vam nije dostupan) sada dobijam poruku da se prvo moram pretplatiti na GPRS. Na zvanicnom sajtu nema nista o ovome. Pre par dana sam zvao podrsku da mi ukljuce MMS i tom prilikom su mi rekli da se ocekuje ukljucenje GPRS-a za pre paid pocetkom novembra, pa rekoh da nisu poranili malo. Ima li neko informacije sta se desava?

slusaj ovako je provereno
nazoves 064789 kazes da te registuru za mms
kazes podatke itd
zatim odes na njihov sajt i skines uputstvo
za podesavanje wap mms i gprs mms
zatim ces dobiti neki sms
od mms-a "dobrodosli u svet mms-a"
pali phone na 1h i proradice ti gprs,wap i mms
provereno bar na 3-4mob i uvek uspelo
naravno 964 prepaid

c3 je napisao(la):
slusaj ovako je provereno
nazoves 064789 kazes da te registuru za mms
kazes podatke itd
zatim odes na njihov sajt i skines uputstvo
za podesavanje wap mms i gprs mms
zatim ces dobiti neki sms
od mms-a "dobrodosli u svet mms-a"
pali phone na 1h i proradice ti gprs,wap i mms
provereno bar na 3-4mob i uvek uspelo
naravno 964 prepaid
Jos pre par dana sam nazvao, registrovao MMS, podesio mobilni, dobio poruku dobrodoslice, poslao u medjuvremenu par MMS porukica, ali GPRS nece pa nece.

Ja nemam tel. koji podrzavi ni GPRS ni MMS, ali me zanima koliko telekom naplacuje ovu uslugu prepaid korisnicima...

Neo_Matrix je napisao(la):
Ja nemam tel. koji podrzavi ni GPRS ni MMS, ali me zanima koliko telekom naplacuje ovu uslugu prepaid korisnicima...
U probnom periodu se ove usluge ne naplacuju.

Panta je napisao(la):
...

U probnom periodu se ove usluge ne naplacuju.

A do kad je probni period i zna li se kako ce kasnije da funkcionise tj. koliko ce da se naplacuje ?

Neo_Matrix je napisao(la):
...A do kad je probni period i zna li se kako ce kasnije da funkcionise tj. koliko ce da se naplacuje ?
Jos se nista ne zna sa sigurnoscu. Nezvanicno, probni period ce biti do kraja godine.

probni period je do skoro do kraja novembra
negde sam procitao, ali niko ne zna koliko ce da kosta.

Ja sam se ih zvao i namestio sve sto je pisalo na njihovom sajtu (ali sam koristio upustvo za T300 jer nema za T610). ali nisam primio nikakvu poruku dobrodoslice, a i nemogu ni da saljem mms.

a moze li samo wap i mail protocol da se podesi posto na telefonu nemam ni mms ni gprs?

trinitrol je napisao(la):
a moze li samo wap i mail protocol da se podesi posto na telefonu nemam ni mms ni gprs?

Ne moze da se namesti pristup WAP-u jer verovatno u telefonu imas mogucnost povezivanja putem tzv. CSD koji nase mreze ne podrzavaju.

Mene zanima kako se podesavaju parametri za mail server na SE T610 na 064 /postpaid. Probao sam da upisem podatke kao sto ih upisujem u mail klijent na PC-u ali ne radi. Any ideas??

Skines uputstvo za se T310 i podesis, a uputstvo je na
http://www.mts064.telekom.yu/mms_setovanje_telefona.php

Negde sam video rechenicu tipa "...u nekoj buducnosti kada se ova usluga bude placala..." ...Da li je moguce da je neka buducnost vec kraj ovog meseca ? :))

Inače, GPRS je za dž zato što je software demo verzija :) Kad budu platili licencu počeće da naplaćuju.

Vrh Dno