Šta je novo?

GPRS problemcic

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Dakle, evo da prvo opisem situaciju:

1. Telefon Nokia 3510i
2. 064 prepaid
3. Aktiviran MMS i podesen GPRS tako da je Gateway mms
4. Sve sljaka
5. Mali problemcic je u tome sto Google nece da odradi Search ako se kao upit stavi vise od jedne reci. Naime, ukoliko stavim dve (ili vise reci) nevezano koje su duzine uvek kad pustim Search ozbaci 'Page not found' a znam da je sve sljakalo jer sam pre toga koristio.
Da li se nekome ovo desilo, ima li leka??

Prokka je napisao(la):
zaista mi nije jasno... to bi moglo da bude samo do Googla... Mislim da to nema veze sa GPRS-om... ali mozda gresim :)
hm, da, i ja to isto mislim, ali mnogo mi je cudno to... pogotovo zato sto mi je to radilo...

jel uopste neko probao da odradi search na google preko gprs-a... nemoguce da je to palo na pamet samo meni :)

Radim ja, al' sa Nokie 7210, i radi. E sad, imam ja pitanje za tebe: koji kabl koristis? Posto moja ortakinja ima problem, isto ima 3510i, nabavila je kabl, podesila sve, al' kad proba da se konektuje, telefon samo prijavi 'Application not supported'. Da li znas o cemu je rec???

DaeDaLuS je napisao(la):
Radim ja, al' sa Nokie 7210, i radi. E sad, imam ja pitanje za tebe: koji kabl koristis? Posto moja ortakinja ima problem, isto ima 3510i, nabavila je kabl, podesila sve, al' kad proba da se konektuje, telefon samo prijavi 'Application not supported'. Da li znas o cemu je rec???
ne vezujem na comp, nego koristim sa telefona direkt...

DaeDaLuS je napisao(la):

Nokia 3510i ne moze da ide na net preko kabla posto nema modem!!Ovo je bilo nekoliko puta receno na forumu!

google sasvim dobro radi na 063 kartici i na 3510/3510i i na samsungu c100!Mozda je problem u telekomu?

a na koji nacin se moze aktivirati gprs na 064 na prepaidu kad oni kazu samo postpaid??? ajde malo detaljnije, ako neko zna...
thx.....

I mene zanima?

oogabooga je napisao(la):
a na koji nacin se moze aktivirati gprs na 064 na prepaidu kad oni kazu samo postpaid??? ajde malo detaljnije, ako neko zna...
thx.....
hm, da
step1. aktiviras mms (zoves 789 (valjda) i cekas 24h i pustis prvu mms poruku bezveze)
step2. u podesavanja za gprs konekciju sutnes ona za mms i sve sljaka (sem googla)

Nazad
Vrh Dno