kVu je napisao(la):Lose, mnogo lose. Preko noci odlicno, preko dana, uzhasss... Mnogo cesto ume da "zakochi" preko dana... Idem preko kabla, pa je otezavajuca okolnost to sto stalno moram da dopunjavam bateriju...
Genghis Khan je napisao(la):063. BT a zadovoljan nisam. Nocu je odlichno ali danju moze da se poludi! Cool je shto mi je preko jedne noci skinuo 165Mb. Ustao ujutru i odushevio se![]()
Koji telefon,koji operater...za data kabl su mi rekli da ga ne treba koristiti pasam ljudima verovao na rec
Stator je napisao(la):063 zadovoljan sam nije nista spektakularno ali posto je dz super je..
npetar je napisao(la):...
U svakom slucaju je bolje nego klasican modemski pristup tako da mi nije jasno kako to "nije nista spektakularno"
delimir je napisao(la):Mislim da je sve preko 10e mesecno previse...
GPRS-u nije primarna namena da surfujes preko kompa, nego da posaljes MMS, skines melodiju, sliku u telefon...Ako ce neko za te gluposti (pored kompa i maila koji je tata za MMS) da plati 20-30e taj je za ispitivanje![]()
delimir je napisao(la):Da, ali da li je telefon previdjen da 24h radi povezan na GPRS? Pretpostavka je da se GPRS koristi za neke normalne potrebe, ali to ne vazi u Srbiji![]()
Genghis Khan je napisao(la):063. BT a zadovoljan nisam. Nocu je odlichno ali danju moze da se poludi! Cool je shto mi je preko jedne noci skinuo 165Mb. Ustao ujutru i odushevio se![]()
Golden je napisao(la):Moze li mi neko reci podesavanja, init string za 064 GPRS ?
minketa je napisao(la):Je l' GPRS na 063 jos uvek besplatan?
Golden je napisao(la):064 i T610 Irda -nekako sam naterao ovo cudo da radi, mada recimo MMS od 35 kb pa recimo da treba neko vreme da se prenese, mislim da na komp-u tih 35 kb. brze prenese.
Nekako sam i uspeo da se konektujem na brzinu ali nevidim kolika je jer mi prikazuje brzinu porta od 115 kbps (drajver posedujem za telefon) cenim da je brzina negde na 28,8
jel to tako mora ili moze i bolje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari