Šta je novo?

GPRS i 064/065 problem

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Jel neko uspeo da surfuje na internetu pomocu postpaid 065 kartice? Meni regularno radi WAP bez problema, i regularno se preko dialup vezem na interent, ali uopste nema protoka... Jel zna neko u cemu je problem? Zakaci se, pokaze ona dva monitorcica dole i to je to. Kada kliknem na bilo koji link izbaci kao da nisam online... Zvao sam ove iz 789, ali tamo rade nepismeni ljudi. Tipa ribe koja mi cita wizard sa naglaskom na "a" i koja govori po vuku pa dial up tako i izgovara... katastrofa!

Identican problem za mojim kompom i to sa 063.Dok na decijem racunaru radi bez problema, ja sam ustanovio u cemu je problem kod mene naime mrezne karte se sudaraju i onog trenutka kad ukljucim blututh sve se zbrka :cuss: Pomaze samo sistem restore O:)

Kokos je napisao(la):
Identican problem za mojim kompom i to sa 063.Dok na decijem racunaru radi bez problema, ja sam ustanovio u cemu je problem kod mene naime mrezne karte se sudaraju i onog trenutka kad ukljucim blututh sve se zbrka :cuss: Pomaze samo sistem restore O:)

Da ali meni 063 radi bez problema na istom kompu, a pritom sam probao i preko plavozubog i preko IC-a na 065 i ne radi

U extra settings za modem upisi
at+cgdcont=1,"IP","GPRSINTERNET" ,
jer APN za pristup internetu preko komjutera je GPRSINTERNET a za internet preko mobilnog je GPRSWAP.

Za 064 kad pravis konekciju biras "connect to private network" !!! a ne "connect to internet".
za 064 je
cgdcont=1,"IP","gprsinternet" (bez at+ i gprsinternet , malim slovima, mada to ne bi trebalo da ima veze)

austin je napisao(la):
Za 064 kad pravis konekciju biras "connect to private network" !!! a ne "connect to internet".
za 064 je
cgdcont=1,"IP","gprsinternet" (bez at+ i gprsinternet , malim slovima, mada to ne bi trebalo da ima veze)

hvala svima, problem sam resio reinstalacijom windowsa.. Kako? ni sam ne znam...

Nazad
Vrh Dno