Šta je novo?

Gprs 063 F1

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Znachi, pri svakoj konekciji mi izbacuje ovaj glupavi prozorchic....uopshte mi nije jasno shta se deshava...
ima li neko ideju?

Jesi skinuo uputstva sa Mobtelovog sajta? Ja sam podesio sve prema njima i nema nikakve greške...

Kod mene zna da se desi potpuno ista poruka, dva-tri puta zaredom, ali samo idem na redial, i uvijek prodje.

U svakom slucaju, provjeri podesavanja, kako thunderchase rece.

Da podesi lepo parametre, a inace GPRS oce nekad tako da zatrokira zbog preopterecena,.. pa ti na fonu pise GPRS request rejected. Nista cudno, ali ovo ako ti se uvek desava i ne mozes na net, vidi da li su OK drajveri za modem i podesavanja BT ili IrDA uredjaja koji koristis.

Pa to je normalno da se javlja, ima tu josh mnogo drugih poruka, a sve to znachi da je zagusheno...pa valjda je i logichno kad nama dash neshto za dzabe :) Osecam da kad budu krenuli da naplacuju, veza ce ici i 100kbit :)

HHMmm....tako znachi, ma sve je dobro podesheno, i sa telefona na net idem ko od shale....znachi za sekund.....nikad me ne zeza....ali ....nemoguce da je zagushenje dva dana uzastopce.....moguce da treba da se skinu novi driveri, mada mi xp prepoznaje sve kako treba...bukvalno sve, na prvi pogled dodushe, radi kako treba, samo shto mi izbacuje tu porukicu dva dana za redom, zvao sam i "njih" i oni su mi rekli da je to do zagushenja, ali brrraaaaaate......DVA dana ....

ne znam :S

:wave;

pa kako ja teram GPRS bez problema ova dva dana. :) Znaci nije tooliko zaguseno.. mora da ti dozvoli da se nakacis, a ako je protok slab to je do zagusenja.. nadji ti druge drajere ili ponovo instaliraj sve... mozda si negde zabrljao.
Preko cega kacis fon? IrDA ili BT?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
pa kako ja teram GPRS bez problema ova dva dana. :) Znaci nije tooliko zaguseno.. mora da ti dozvoli da se nakacis, a ako je protok slab to je do zagusenja.. nadji ti druge drajere ili ponovo instaliraj sve... mozda si negde zabrljao.
Preko cega kacis fon? IrDA ili BT?

USB O:) .... mislim ja treba samo za "modem" da nedjem nove drivere ... aj potrazicu ... mada.... "ovo je sve tako konfuzno" ...
U principu ... sigurno nije problem u podeshavanju telefona ... ja se nakachim , ko shto reko vec , preko fona za sekund , ali nece preko kompa ... e sad ..da ne pravi usb neki prroblem ... mada drug je pokushavao i na kraju usbeo sa istim telefonom i usb-om ali iz win98, pa je naterao telefon da bira a on se " ubacio" preko PC-a ...

:confused: :confused: :confused:

Nazad
Vrh Dno