Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Offtopic: Koliku kosu ima onaj komsha sa pochetka videa😀
Posto sam na poslu, nemam zvucnike na kompu, pa sam gledao samo "nemi film". Pa da prokomentarisem ono sto sam video.
Ovde nista konkretno nije prikazano, osim integracije googlovih servisa. Gde su ostale dzidzabidze telefona? Specifikacije, prikaz barem jos nekog dela software-a i mogucnosti? Ovo je za sada samo jedan portabl Gmaps...
Eto, ako sam nesto propustio zbog nedostatka zvuka, izvinjavam se 🙂
Posto sam na poslu, nemam zvucnike na kompu, pa sam gledao samo "nemi film". Pa da prokomentarisem ono sto sam video.
Ovde nista konkretno nije prikazano, osim integracije googlovih servisa. Gde su ostale dzidzabidze telefona? Specifikacije, prikaz barem jos nekog dela software-a i mogucnosti? Ovo je za sada samo jedan portabl Gmaps...
Ipak ti je trebao zvuk 🙂 .
Nisi cuo da se na kraju nudi fond nagrada od 10 miliona dolara za najinovativnije aplikacije, sa tim sto ce verovatno sve biti zadrzane i realizovane, a samo ce najbolje dobiti nagradu. Da li mozes da zamislis toliku masu aplikacija da se odjednom pojavi za telefon + sto ce sve to biti open source... 🙂 .
Lepo izgleda, ima jako dobar UI bar sudeci po videu.
Bilo bi jako lepo kada bi Symbian bio osvezen ovakvim necim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari