Šta je novo?

Gp4 2008 mod.

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Na netu se pojavila redizajnirani GP4 ( prof. Geoff Crommond) sa modom Formule1 za 2008 godinu. Igra je teska ~950Mb. Nema je na torr., vec sam je nasao na RS. Probacu veceras, pa iznosim utiske.
Malo vise o igri na: http://www.grandprixgames.org/read.php?4,786556,page=1

Obavezno! Zakaci i koji screenshot, jer i mene zanima.

Stari dobri GP4 :)

Ako vec hoces da provozas formule iz tekuce sezone, mislim da nema potrebe da se cimas sa prastarim GP4. Imas u rFactoru(nije ni on bas mlad :D) F1 2008 Mod, koji se updateuje s' vremena na vreme. Kreatori su bas azurni, posle svake druge Real Life trke izbace neki update u vezi izgleda bolida, skinova, itd.

Ovako to izgleda u pokretu:

1. F1RFT_2008_UI/Menu

2. F1RFT_2008_Quick_Race_@_Bahrein

Download Links:

1. F!RFT 2008 Full

2. Update 1

3. Update 2
Part1
Part2

4. Update 3

5. TrackPack

6. TrackPack Patch

[Instalirati tim redosledom na rFactor 1.255 ver.]

Dok Codemasters ne izbaci svoj Official F1 game, moze i ovo da posluzi. :)

Prilozi

• GRAB_001.JPG
    GRAB_001.JPG
    215 KB · Pregleda: 114
  • GRAB_002.JPG
    GRAB_002.JPG
    180.5 KB · Pregleda: 111
Poslednja izmena:
Radi li na Visti?
Lepo je ovo sto si postovao.
Nisi dao link za podlogu ( rFactor 1.255 ) ?

Poslednja izmena:
Radi li na Visti?
Lepo je ovo sto si postovao.
Nisi dao link za podlogu ( rFactor 1.255 ) ?

Trebalo bi da radi na Visti.
Podlogu ces morati sam da nabavish, imas u "prodavnicama" ponovo napunjenu verziju koja je vec updateovana na 1.255. Ili mozesh skinuti rFactor LIte v1.255 koji je prvenstveno izbachen zbog modova. Faktichki to ti je prazan rFactor koji ti dodatno punish modovima/stazama/automobilima itd.
Nisam siguran da li radi lek i na ovoj verziji ... Treba probati. :)

Igro sam vec modove za rfactor ali nekako mi nije to to.

Mrzi me da se cimam sa svakim ****nim updateom za neki mod, a ima ih milion: FSone07, 08 ... MMG...
...i dok trepnes rFactor ti zauzima 20Gb! (nije da patim od manjka prostora, ali kad jedna trka postane teska kao 4-5 normalnih visokobudzetnih naslova, onda se zapitas).

Nervira me zato sto uvek nadjem neki debeli bug, i zato sto ne umeju da odrade dobar zvuk (reci ce te sad da cepidlacim , ali ***).

Kada su izbacili 2008 mod jedino sto su uradili na modelim jasu bili skinovi, dok su aerodinamicke dodatke ama potpuno `zaboravili`. Ne znam da li je to popravljeno. Sa njima su formule izgledale drugacije, kao prave iz 2008 godine.

Kada su izbacili 2008 mod jedino sto su uradili na modelim jasu bili skinovi, dok su aerodinamicke dodatke ama potpuno `zaboravili`. Ne znam da li je to popravljeno. Sa njima su formule izgledale drugacije, kao prave iz 2008 godine.

Lepo skinesh sve update-e, instalirash i imaces aerodinamicke dodatke sa sve ratkapnama itd. Pogledaj 1. video u mom prvom postu i uveri se. :p:)

Nije vredelo truda skidati. Neko je bas izgubio podosta vremena za GP4 F1 2008 mod, ali dzaba. Engine je prastari, fizika takodje...
Zauzece procesora 39% na 1280x1024 ?

Znam odgledao, ali opet nekako ... zvuk mi je i dalje smesan (promene brzina- nema onog momenta kada malo opadne rpm pa stupi troduplo kvacilo na scenu) , a o tome sto su vozacu pokidali ruke necu ni da pricam.

Mislim, lik ima kacigu, ali se volan okrece telekinezom :p
A i GT5P mi je malo ogadio sve trke na PC. (tamo je formula jos gora, ali su zato ostali automobili bang on!!!

Cekamo Codebasterds-ov F1 (cuo sam da ce biti simulacija , za divno cudo) i GTRevolution.

E da , back to subject - BoraB , kakav je GP4 2008???
Upravo si odgovorio, hvala u svakom slucaju :p

Poslednja izmena:
Probao rFactor sa gornjim dodacima. Trenutno nema bolje, do izlaska Codemasterove F1.
Hvala za sve linkove.

A kad ce Code-ova F1, ne pratim radnju fabule :)?

Sledece godine, najverovatnije...

Cekamo Codebasterds-ov F1 (cuo sam da ce biti simulacija , za divno cudo)

Voleo bih da vidim neki konkretniji info za ovo.

BTW F1RFT 2008 je ekstra urađen, jedina ozbiljnija zamerka je što (pretpostavljam da je to zbog samog rfactora) nema promene vremenskih uslova.

Voleo bih da vidim neki konkretniji info za ovo.

http://www.simracingworld.com/news/1461-formula-one-2009-will-be-a-sim/

Right, I haven't read every post in this thread, but I get the jist and just to stop you all from panicking too much... GRID and DiRT are aimed at an arcade audience and they do that very well. F1 has different requirements and will get a completely different treatment from our in-house team, including full on sim options, physics, rules and regs etc. We will also have arcade requirements catered for as well. How this will be split we do not know yet, but split it will be.

Ako vec hoces da provozas formule iz tekuce sezone, mislim da nema potrebe da se cimas sa prastarim GP4. Imas u rFactoru(nije ni on bas mlad :D) F1 2008 Mod, koji se updateuje s' vremena na vreme. Kreatori su bas azurni, posle svake druge Real Life trke izbace neki update u vezi izgleda bolida, skinova, itd.

Novi update (Update 4): Dodati su novi aerodinamichki dodaci, itd. Ko prati F1 zna da je za Madjarski GP par timova dodatno "nashminkala" svoje bolide. :)

>Download<

Sad izgleda znatno bolje. Mozda se i bacim na download celog moda i dam mu sansu.

moje pitanje je da li lepo radi sa rFactorom 1.250 posto se desavalo da ja i pre instaliram ove tv telemetrije i ruke i ne vidi se ni jedno ni drugo?

moje pitanje je da li lepo radi sa rFactorom 1.250 posto se desavalo da ja i pre instaliram ove tv telemetrije i ruke i ne vidi se ni jedno ni drugo?

Ja ti mogu reci da na rF v1.255 sve radi savrsheno. Svi plaginovi, 3d ruke(samo za formule radi), itd.
Default rF ne podrzava animaciju ruku, ove 3D ruke su ubacene kao neki mini mod, zato onako bolesno izgleda dok skrece. :D

Nazad
Vrh Dno