Šta je novo?

Gothic Remake

Animacije se slazem da nisu bile najsjajnije, ali combat je sve, samo ne traljavo odradjen, i dan danas na prste mozes nabrojati igre koje imaju posebno udarac na levo, na desno i napred, a pogotovo kompleksne fantasy RPG-ove.
Ako radis samo jedan napad, onda sporije udaras, a ako radis levo, desno, samaras kao besan, pa ako odes ka napred, pomeris neprijatelja, na back mozes da izbegnes udarac, a sa dodatnim dugmetom unazad blokiras.
Brdo interakcija ima vise komandi, recimo action button za koriscenje tiganja, pa forward da stavis meso, back da uzmes meso nazad u inventar, isto za vrata, nije prosto dugme, nego forward i backward pokret da ih otvoris i zatvoris, sto je povecavalo immersion i davalo igri dodatnu sirinu.
I ne zaboraviti, Gothic je predvidjen da se igra samo tastaturom.

Da, u Blade Of Darkness su bolje animacije i brze, ali sam combat nije bolji, pogotovo sto je dosta ograniceniji i postane dosadno da ponavljas isto vremenom, a igra je generalno jako prosta.

Bravo, odličan komentar.
Sećam se da sam prvih nekoliko prelazaka igrao samo na tastaturi i to sa "alternate configuration" opcijom.
Tek mnogo kasnije sam počeo da igram sa M+K kontrolama i one jesu nezgrapne ali mislim da je to samo stvar navike.

Reći da je borba loša u Gothic-u je blasfemija :D

Videćemo kako će se sad izvoditi na kontroleru!

Video Play GIF by VNOM Technisch Uitzendbureau | We get the job done

Da se podsetimo zasto je ovo igretina.

Muci me jedan bag sa baal lukorom u onoj pecini sa orcovima.
Teleportovao sam se unutra i uzeo mac ali mi ne nudi novi dijalog sa njim. Kad se vratim nazad da javim da sam zavrsio kvest, takodje nemam opciju da javim sta sam uradio.
Ako se neko seca kad je igrao kako je resio bio bih bas zahvalan da javi :)

Izgleda da nema pomoci, probao sam sve sa neta. Preskocicu ovaj quest. Mada mislim da je bitan da bih na kraju dobio heavy armor pa sam se bas smorio. Mislim da cu da batalim igru i odigram remake kad izadje.

Izgleda da nema pomoci, probao sam sve sa neta. Preskocicu ovaj quest. Mada mislim da je bitan da bih na kraju dobio heavy armor pa sam se bas smorio. Mislim da cu da batalim igru i odigram remake kad izadje.
Nego šta! Pa da se odigra kako valja! Gospodski :cool:

Ma ima neke cari u starim igrama ali mi se ne nastavlja dalje ovako. Barem da sam imao vise sejvova pa da isprobavam.

Vala u G2 moras da imas quick save ne na speed,vec na ultra speed dial. KO zna koliko sam puta lupio dok nisam presao igru. Jedno 10 000 puta.

Nazad
Vrh Dno