Šta je novo?

Gothic 2: Noc Gavrana

Mihajlo

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
619
Najavljen je nastavak gothic2 tj. hibrid sa velikim promenama

sudeci po shotovima i prici koja ce drasticno biti promenjena (dodate josh 2 frakcije, josh puno questova, mnogo stvari....) bice strava!!!

www.piranha-bytes.com/addon/content_german/home.php

Bas ti hvala na brzoj najavi :beat:

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=36022&highlight=gothic

Pozdrav !

P.S. kacio sam i review sa gamershella jos otkad ;)

Inace, ovo ce da bude fenomenalno, sreca sto jos nisam prelazio Gothic 2 jerbo se ovaj expansion integrise sa samom igrom i mora da se igra od pocetka

OptiPlex je napisao(la):
Bas ti hvala na brzoj najavi :beat:

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=36022&highlight=gothic

Pozdrav !

P.S. kacio sam i review sa gamershella jos otkad ;)

Inace, ovo ce da bude fenomenalno, sreca sto jos nisam prelazio Gothic 2 jerbo se ovaj expansion integrise sa samom igrom i mora da se igra od pocetka

Strasan si! :mrgreen:

Kad izlazi ovo.Planiram vec dosta dugo da ponovo predjem G2 ali cekam ovaj shit.Nigde ne pise kad izlazi ima li neko pojma o tome.

tja.. ja sam igrao dugo drugi deo i onda se neshto strashno zabagovalo sa questovima pa nisam mogao da zavrhim ;( dosta zabave... mda je mozda grafika malo neoptimizovana... tj seckalo na 9700pro u nekim situacijama :)

nema, nema, godine su ucinile svoje .............. moracu da se povucem pred mladjom generacijom :)

ma druze opti .......... toliko cesto obilazim ............ u ostalom vidish i sam :)

ma imam drugara u nemackoj koji mi rece da se trenutno prevodi na eng. a da ce njihova ver. izaci za nedelju-dve ........... jer i G II nisu bash preveli sjajno ......... u pojedinim situacijama se javlja nemacki jezik!!!

G!!! je napisao(la):
tja.. ja sam igrao dugo drugi deo i onda se neshto strashno zabagovalo sa questovima pa nisam mogao da zavrhim ;( dosta zabave... mda je mozda grafika malo neoptimizovana... tj seckalo na 9700pro u nekim situacijama :)
Ta igra zahteva 512 MB za normalan rad. Seckanje i usporavanje u Khorinisu ( na ulicama grada ) je neizbezno ma koliko smanjio detalje ili vidljivost. Neoptimizovanost je blaga rec za usporenja koja se kako si sam naveo desavaju.
Igra nema bagova osim ako se koristi NOcd crack. U tom slucaju se ne vide zmajevi kada za to dodje vreme :( . Problem resava vracanje starog exe fajla i pokretanje poglavlja iz pocetka.

Minja je napisao(la):
...

Ta igra zahteva 512 MB za normalan rad. Seckanje i usporavanje u Khorinisu ( na ulicama grada ) je neizbezno ma koliko smanjio detalje ili vidljivost. Neoptimizovanost je blaga rec za usporenja koja se kako si sam naveo desavaju.
Igra nema bagova osim ako se koristi NOcd crack. U tom slucaju se ne vide zmajevi kada za to dodje vreme :( . Problem resava vracanje starog exe fajla i pokretanje poglavlja iz pocetka.

Ali ja sam video zmajeve sa NOcd crackom, koliko se secam :rtfm: I nisam imao problema da zavrsim igru, ako ne racunamo ta povremena usporenja (cak i sa 512MB i 9700pro 128Mb)

ma imam 512 rama.. ali sam svojevremeno chitao po forumima da ljudima secka i sa 1 gb rama i 9700pro ... plus razni tripovi sa zmajevima i tako to... u glavnom mrzelo me da pokrecem igru skroz iz pochetka...

Nazad
Vrh Dno