Šta je novo?

Gospodar prstenova

Definitivno Povratak Kralja!

The Return of the King (arkada) i Battle for Middle Earth (RT Strategija). Obe su pri vrhu u svojim zanrovima i prava poslastica za ljubitelje Tolkinovog sveta.

Dobro pitanje! Što se mene tiče mislim da od svih LOTR igara izbačenih za PC nijedna nije dočarala pravu Tolkinovu atmospheru, sve sami neuspesi... tako da ja nemam najbolju igru ove tematike. Valjda će biti bolje i uskoro krenu da rade ozbiljnije jer stvarno se može napraviti sjajan RPG ili možda čak i neka potezna strategija a ne samo nekakve glupe 3D tabačine kod kojih mozak na višenedeljnom odmoru :).

Bfme.

The Battle For Middle Earth...ali ubedljivo...posle nje The Return of The King...mada se meni svidjaju svi LoTR naslovi...ali ja nisam objektivan po tom pitanju...:)

Do sada je najbolja Battle For Middle Earth, igrao sam The Return of The King ali kad je jednom predjes vise nemas zelju da je ponovo igras...

Nijedna igra me nije previse zasenila,iako sam veliki fan tolkinovog sveta.Povratak kralja je cista arkada koja me je smorila posle par mizija,dok je BFME samo prosecna strategija.Presao sam prvu kampanju,ali nisam imao zelju da prelazim sa Mordorom.

Jeli neko igrao BFME na 1280x1024?

LOTR u Jet Set Willy enginu :D Verovatno se neko seca toga :))

zaboga kao da ima milion igara sa lotr tematikom.. a u stvari samo dve... vec spomenuta vrlo solidna strategija i ona arkadna glupos'

Na PS2 je Two Towers bio ekstra urađen, ali nikada nije portovan na PC.

Nja, sve igre su razocarenje, kao i filmovi... ali kao sto je receno gore, suvise obozavam knjige, pa nisam objektivan.
BTW, bfme nisam uopste imao zelju da predjem sa Orcima posle "GOOD" (mislim, GOOD, hello!!!) kampanje.
Ali je ipak fino uradjena igra...

Meni je takodje BFME najbolji, mozda zato sto volim strategije, mada iskreno se nadam da ce ovaj MMORPG da bude dobar, ako ne bolji (mada sumljam) onda barem kao wow.

starac je napisao(la):
Jeli neko igrao BFME na 1280x1024?

Igrao sam ja jedno vreme, ali sam skontao da kad nakupim vojske i sa kolegom krenem na drugu dvojicu sa kojima smo igrali pocinje strasno da sece, a onda sam presao na 1024x768.

Ja se sada malo qrchim od kada sam uradio upgrade, pa igram u 1360x1024 :)
Zao mi je sto nemam dovoljno dobar monitor da probam da poteram u 2048x1536, sto je najveca ponudjena rezolucija :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno