Šta je novo?

Google, Yahoo, Facebook, YouTube...

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Šta bi ste radili kada bi jednog dana bez ikakve najave ugasili Google i sve njegove servise (uključujući i YouTube, Blogger čiji je Google vlasnik) i rekli da više nikada neće raditi?

To isto pitam i FaceBook, MySpace, Yahoo...

Kakva bi bila vaša reakcija?

Da li bi vam bilo drago ili žao?

Poslednja izmena:
Anticipiram taj momenat i spreman sam da kreiram nove, iste servise i budem novi milioner i inovator.

Mislio sam da će ova tema imati veći odziv kod ljudi.
Hvala obojici na odgovorima.

Pa nema tu sta puno da se masta, za google i youtube bi mi bilo zao ali bi preziveo, za facebook bi to bio jos jedan korak u evoluciji coveka kao ljudskog bica, yahoo ni ne koristim.

Sta bih radio? Nista, salim se, mislim da bih skocio sa mosta :D
Ja licno koristim svakodnevno google pretrazivac i gmail. Povremeno koristim you tube a ostale servise i ne koristim.

Krizirao bih samo za Google i Gmail... inace,za ostalo sto se mene tice moze momentalni SHUT DOWN.

Otišao bih na pecanje... a posle toga... who cares...

Youtube-a mi nebi bilo zao, vec su sad postali uzasni, los protok, pola videa je usa only....

Google retko koristim, informacije vucem sa wikipedia-e.

Yahoo neznam da jos postoji, ko to jos koristi?

FB-a mi nebi bilo uopste zao, ne moram da objasnjavam zasto.

Manje-vise bi mi bilo zao za sve, al' za Facebook nikako! :smoke:

^ Krstarica pobedjuje :D

Šta bi ste radili kada bi jednog dana bez ikakve najave ugasili Google i sve njegove servise (uključujući i YouTube, Blogger čiji je Google vlasnik) i rekli da više nikada neće raditi?

To isto pitam i FaceBook, MySpace, Yahoo...

Kakva bi bila vaša reakcija?

Da li bi vam bilo drago ili žao?

Bogami facebook polako usisava (hmm... bolje reci reciklira) ceo internet u sebe, na kraju ce jedan "prsten" da vlada informacijama :D... a da stvarno pogase sve, pa nista morao bi samo malo vise da se pomucis oko stvari koje te interesuju :type:...

Otisao bih u crkvu da svim nasim "zvezdama" i "zvezdicama" koji su uspeli u zivotu okacivsi spot na youtube, da zapalim svecu... Sigurno bi riknuli.

Yahoo - nepamtim kad sam koristio ( imao mail pre tipa 8-9 godina )....
Google - bilo bi mi tesko dok se ne naviknem na neki drugi pretrazivac
Facebook- doslo bi mi ko kad bi ukinuli grand show i slicne stvari za takve ljude...

Nazad
Vrh Dno