Šta je novo?

Google Reader se gasi 1. jula

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | Samsung 951 500GB
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Google je danas najavio da u okviru svog prolećnog spremanja gasi servis Google Reader. Koristim ga svakodnevno, kao i još par ljudi koje znam, čudi me ovakav potez kada npr. niko od te ekipe ne koristi Google+ (samo dajem primer). Čudi me još drže u životu Google+...

Uglavnom, našao sam dobru alternativu u vidu Feedly i veoma brzo sam se navikao. Pokupio je sve feedove sa Google Readera (sa sve mojom organizacijom feedova po kategorijama) i dok se ne ugasi Google Reader 1. jula, radiće sinhronizaciju sa njim, tako da šta god dodate ili obrišete u jednom, biće automatski prenešeno i na onaj drugi - savršena tranzicija, po meni :)

Dodatni plus je što postoje namenske aplikacije za iOS (odlična), Android, Kindle...

Transitioning from Google Reader to feedly

Poslednja izmena:
video sam obavestenje jutros i zatecen sam. verovatno ce forsirati neku drugu uslugu, mozda kroz mail ili onaj Currents.

btw, sada cu da probam uputstvo, hvala.

presao na feedly...ok je, ali mi je onaj g reader basic look vise prijao.

I ja sam prešao na feedly od petka i za sada je OK.

Meni malo smeta što ima mnogo da se klikće ili se ja ne snalazim. Kod Google Reader mogu da pređem sve vesti samo sa skrolom miša.

Hm, vjerovatno je do podešavanja, ja idem samo sa skrolovanjem i sve je ok - na startu sam stavio da prikaže Latest i da svi članci budu u "Full Articles" formatu.

Nazad
Vrh Dno