Šta je novo?

google pretraga

time

Čuven
Učlanjen(a)
02.07.2005
Poena
780
nisam znao gde da postavim temu pa je evo ovde :)
zanima me da li je moguce podesiti google da odradjuje pretragu bez "pristrasnosti".
npr. ukucam u google pretragu "winamp" i prva stvar koju nadje je winampov zvanicni sajt a druga je b92 tehnopolis u kojem se pise o kraju winampa.sumnjam da je b92 tehnopolis bas toliko znacajan da bi se nasao odma ispod zvanicnog sajta.takva de8ilna pretraga mi je i za ostale stvari.to me jako iritira. pls help :)

Probaj da korisis google.com a ne google.rs

uh resio sam problem.iskljuci sam google-ov web history i obrisao stare pretrage.*** sa njihovim "unapredjenjem" pretrage smanjili su mi internet na 3 sajta:) jedva sam dolazio do home page-a nekog sajta.

Imam ja slican problem, ali sa fejsbukom, naime, prikazuje mi postove od samo dva tri korisnika i to svaki pojedinacni, a ove ostale ne fercera ni 2%, iako su isti prioriteti stavljeni na news feed kao kod svih korisnika. Zna neko do cega moze biti?

Da iskoristim temu, jeste stara ali nisam video nesto novije...

Trebao bih za dva sajta domaca da resim da se google-u placaju neke pare da bi ti sajtovi imali bolje mesto kod pretrage po nekim kljucnim recima... U pitanju su sajtovi za upravnike zgrade i za ciscenje zgrade ako to znaci...
Nemam iskustva sa ovim, ako nista vise gde i sta tacno da googlam ili gde i kako da dodjem do toga kako se ovo placa googlu :)

primer recimo pretraga "profesionalni upravnik" u google da ovaj sajt bude sto vise pri vrhu rezultata pretrage? i sl

Vrh Dno