Šta je novo?

Google pretraga slika

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Ja stvarno ne znam zasto Google stalno nesto cacka i popravlja stvari koje funkcionisu, pritom ne ostavljaju mogucnost da korisnici izaberu da li hoce da koriste stari ili novi nacin pretrage. Naime, cesto sam koristio pretragu slika i sa leve strane je lepo stajalo da mozes da izaberes da prikaze Large, Medium, Small i Exact size slike. Sad ta Exact size opcija nedostaje ili ja ne mogu da je nadjem, tako da mi je sad pretraga totalno nefunkcionalna. Da li je moguce da su toliki *****i i da uproscavaju sve do te mere, neostavljajuci u opcijama mogucnost customizacije, tako da bude teletabis friendly???

Gore ima menu More, klikni tu pa dalje ces se snaci...

I dalje ne vidim opciju Exact size. Mozda sam slep, ali je pre bilo potrebno dva klika, sad sacuvaj me boze...

Pa koliko sam video više ne postoji više exact size kao opcija u meniju ali možeš da koristiš kada kucaš u pretrazi slika ovo "benchmark imagesize:500x500" i izbaciće ti slike te veličine.

Zahvaljujem, to mi radi posao, jeste da im se ubaguje nesto sajt pa izgleda k'o ja da sam ga pravio, ali makar nadje sta treba.

ma napravili su isto ****** i sa goolge pretragom. nema vise sa leve strane da se odabere lokacija pretrage. da, postoji u settings, ali to je onda permanenta opcija, a meni ne treba uvek. opet nekad mi bas i odgovara da mi pokazuje samo uk rezultat na primer. koji je mail za feedback, moram da im pisem

Nazad
Vrh Dno