Šta je novo?

Google Play Movies

Џош

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2021
Poena
155
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3400G
Matična ploča
ASUS PRIME B450M-A
RAM
16GB DDR4 3000 MHz
Mobilni telefon
Samsung A55 5G
Pristup internetu
  1. Optički internet
Iako ovaj servis za rent filmova i dalje nije dostupan u Srbiji, da li neko zna ima li nekih planova za nas?
Koliko sam video na netu, sve zemlje Evrope imaju GPM osim nas, crnogoraca, bugara i rumuna, sto me zaista cudi, da cak i BiH i Albanija imaju, a Srbija ne...
Pokusao sam da nadjem neki kontakt sa podrskom, ali jedini nacin jeste preko Google One pretplate za vise memorijskog prostora na Disk-u, sto ja nemam, tako da ne bih mogao da pitam...

p. s. Izvinjavam se ako sam pokrenuo temu na losem mestu i molim moderatore da je prebace na predvidjeno mesto ukoliko sam ja pogresio.

Iako ovaj servis za rent filmova i dalje nije dostupan u Srbiji, da li neko zna ima li nekih planova za nas?
Koliko sam video na netu, sve zemlje Evrope imaju GPM osim nas, crnogoraca, bugara i rumuna, sto me zaista cudi, da cak i BiH i Albanija imaju, a Srbija ne...
Pokusao sam da nadjem neki kontakt sa podrskom, ali jedini nacin jeste preko Google One pretplate za vise memorijskog prostora na Disk-u, sto ja nemam, tako da ne bih mogao da pitam...

p. s. Izvinjavam se ako sam pokrenuo temu na losem mestu i molim moderatore da je prebace na predvidjeno mesto ukoliko sam ja pogresio.
Ma taj servis je preskup, daj boze da iko to koristi u BiH. Noviji filmovi koštaju i po 33 KM (17€).

Međutim, ko stavi region Google Playa na TR, filmovi se mogu kupiti već za samo 0.10€. Najskuplji film koji sam vidio na TR Storeu je 4€, velika većina je oko 1€.
IMG_1582.png
IMG_1583.png

Ali da li svi ti filmovi imaju hrvatski/bosanski titl u Bosni? Ne razumem kako je moguce da je inflacija u Turskoj tolika da filmovi budu tako jeftini...

Ali da li svi ti filmovi imaju hrvatski/bosanski titl u Bosni? Ne razumem kako je moguce da je inflacija u Turskoj tolika da filmovi budu tako jeftini...
Većina novijih ima. Evo primer Vrisak 6:
IMG_1585.png
A sto se tiče turske, kod njih su oduvek jeftini streaming servisi, filmovi, igrice itd.

Bitno da ima srpski prevod, a ne moze da se kupi u Srbiji... Uzas, ali hvala na informacijama!

Nazad
Vrh Dno