Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Nisu mnogo pominjali AI :D

Punjenje.png

Morali su nekako da naprave razliku između Pro i Pro XL modela :)

The biggest change in the Tensor G4 is the modem: Google is now using Samsung's Exynos Modem 5400 in the Pixel 9 series. This modem not only brings satellite connectivity support but also power efficiency improvements.
Though Google didn't share exact numbers, the company says that, through various optimizations, the Pixel 9 features 20% longer battery life when the screen is on and 25% longer battery life when the screen is off.
Zemlje.png

Eight new countries are getting access to Google Pixel devices including:

Estonia, Finland, Hungary, Latvia
Lithuania, Romania, Slovakia, Slovenia, Malaysia

Mađarska, Rumunija, Slovenija na spisku :)

Cene po zemljama:

Germany — 899€ / 1099€ / 1199€
USA — 799$ / 999$ / 1,099$

Poslednja izmena:
Prezentacija samo Softvera, ništa konkretno o kamerama, ekranu, bateriji, ali sve u svemu okej izgleda, mogli su malo na pro modelima smanjiti bezele, izgledaju kao standard pre 2-3 godine ali šta je tu je 😀

Kupujem prodajem trlja ruke :D

Dileri za Mađarsku:

Hu.png

Poslednja izmena:
Stvarno šteta što nema Bay boje u ponudi. Meni je ovo ok, osim cene naravno 😛. Nije baš prevelika razlika između Pixel 9 Pro i XL modela.

Sto bi dave2d rekao, google je sam sebe prevazisao...nikad manji napredak izmadju dve serije nije dao!! Svidja mi se sto su ubacili ultrasonicni fp (mada cekam da vidim da li ce biti ocajan kao na prvoj seriji samsunga). Takodje 128gb danas je stvarno vise sramotno...razumem ja da oni hoce klaud i sve da uvale ali brate 1000+e...cirkus.

Steta sto ne menjam telefone kao ranije inace bih trljao ruke sad. Pola vas ce da oglasi svoje trenutne da bi se pojačalo sa devetom. Sigurno bih uboo nesto povoljno a dobro.

Pa covek prodao 8 pro 256 pre par dana za ispod 600e sta ces bolje! I nije steta nego si se opametio/zarobio precim stvarima u zivotu

Koja im tu logika pixel 9 podržava max 15w bežično punjenje dve generacije pa čak i tri stariji p6/7/8 podržavaju 20W lol

Nazad
Vrh Dno