Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Kakva kašnjenja modifikacija sad? :)
Na mreži ili kući na wifi, ako je ovo drugo nije to do telefona nego do "kvalitetne" opreme koju daju domaći operateri...

7 pro, 8 pro i sada 9 pro xl, nemam nikakva kašnjenja notifikacija.

To nema veze sa telefonom, ko zna u cemo je problem. Meni na iphone 13 nijesu radile, a sad na 9 pro rade...

Gomila gluposti ne slusaj ovakve,ja sam imao nazovi problem sa notifikacijama u silent modu ali se ispostavilo da je do mene jer sam trebao da napravim neki exepctions za odredjene aplikacije dok je na silent modu,a sto se tice uspostave veze totalna glupost,meni na Yettelu i bez shizuku sve radi sasvim okej i bez VOLTE,osim jelte sto ga nemam bez shizuku i pixel IMS aplikacije,sa Volte je veza kvalitetnija ali RADI,za A1 mrezu ne znam ne koristim je,pitaj druge verovatno je doticni na A1 mrezi pa sizi,ako si na Yettelu samo vozi 9ke.
Sta si tacno uradio na odredjene aplikacije? Ja sam na 9 Pro i kako-kad desi se da kasne notifikacije, tacnije pojave se cim otkljucam telefon. Sto se tice raifajzen bankovne aplikacije apsolutno uvek dolazi notifikacija tek kad otkljucam telefon

U momentu kad sam uzeo mob,99% slucajeva sam bio na rezimu do not disturb(silent) gde uopste nisam izvalio sa moram da dodajem app za izuzece.

Da li neko ima problem sa shizuku aplikacijom posle azuriranja na A16? Sve sam ponovo odradio, ali na ims apk mi stoji unregistered status. Volte stoji stikliran ali svakako imam problem sa uspostavom veze. Pixel 9 pro xl je u pitanju, A1 mreza

Kod mene je radilo na QPR BETA1 dok sam bio na postpaidu od kada sam na prepaidu ne radi.
Prijavio sam im problem ali nisu rešili, kažu kod njih je sve ok.
Ali to mi više nije bitno pošto me noćas prebacuju u Yettel...

Nazad
Vrh Dno