Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pronašao sam kod mene potencijalni problem za mutne slike.
Nisam siguran da li sam ja podesio podešavanje, ili je prilikom apdejta aplikacije. U Photo settings - General - More light mi je bio aktivan Night Sight (polumesec sa slovom A). To je verovatno menjalo mod "Photo" u po bela dana gde je svetlo bilo slabije u mod Night Sight...
Upravo sam ga isključio, i izgleda da su slike ok što se tiče oštrine...
Ista verzija camera app: 10.4.117.936816638.14

Je l ima neko od vas da koristi "Always show keyboard" za Apps list settings. Znaci kada se aktivira app lists (app drawer) odmah se pojavi tastatura da se potrazi app.

Kod mene sada nakon poslednjeg update, tastatura ostaje aktivna na home screen-u ako zatvorim (spustim) app drawer. Genijalno.

Je l ima neko od vas da koristi "Always show keyboard" za Apps list settings. Znaci kada se aktivira app lists (app drawer) odmah se pojavi tastatura da se potrazi app.

Kod mene sada nakon poslednjeg update, tastatura ostaje aktivna na home screen-u ako zatvorim (spustim) app drawer. Genijalno.
Ako ti nesto znaci, ja koristim na Pixel 10 Pro XL i sve radi kao i do sada, kada swipe na gore uradim da otvorim app drawer imam tastaturu a kada se vratim na home screen tastatura nestaje. Nebitno da li sam se vratio na back, swipe na dole ili swipe up na home liniju.

Evo nakon igranja sa uključivanjem i isključivanjem automatske tastature i app drawer proradilo je. Nije da već nisam probao to isto, gremlins 😆

Setih se da sam dodao još jedan screen u home, zatim ga uklonio. Inicijalno je sa tog novog screen-a radilo ok, ali ne i na ostalim. Možda je ipak to popravilo raspoloženje gremlina 🤣

Nazad
Vrh Dno