Marked as fixed.
Ongoing optimizations in performance and power are slated for the next Android release.
These include improvements positively impacting overall system UI jank as well as use cases tied to some Android applications.
Izvinjavam se, 7 pro je u pitanju.Meni se desio 10 puta u poslednjih 10 dana.
Nisam ni primetio da se nešto preterano priča o tome. Od kada krenulo i priča li seš ta o razlogu?
To zavisi po meni od Google strategije i naziva samih telefona, koliko god to glupo zvuči
Očekujem da će se manji model zvati pixel 9 pro a veći 9 pro max, ili nešto slično. Preslikana iPhone strategija u najavi, i očekujem cene možda 100e niže od iPhone u EU.
Što znači da će ti i dalje biti najbolje da naručiš u preorderu i onda poklon prodaš(za manji buds pro 2 za veći pixel watch 3). Poznata shema preko de prevoza.
Naravno da je bolja baterija na P7 Pro kad ima 5000mAh u odnosu na S23 koji ima 3900mAh.Ljudi baterija na Pixelu uopšte nije loša, nikad više neopravdanog hejta nisam slušao. Isto kada sam uzimao 7 pro sam čitao recenzije za bateriju i dvoumio se. Imao sam s23 dok je bio na androidu 13 i baterija je osetno bila bolja prelaskom na pixel 7 pro i sada na pixel 8 je slična. Pa s23 ultra nece preci 7 sati SOT-a samo na podatcima a ne obični model
Meni se ovaj problem javljao na P6,7 Globatel i A1. P8 za sad nema ispadanja iz mreze(A1).Juče mi se prvi put desio famozni problem nedostupnosti. E sad da li je možda povezano sa tim što sam nedavno aktivirao VoLTE ili je možda nešto do Yettela...
Eto od novembra do marta, nikad nisam primetio, sve do juče, kad mi je stigla poruka o propuštenom pozivu i kad sam dobio info od osobe koja me je zvala da sam bio nedostupan.
Batalio sam HromBataljuj taj Firefox
Vidim profitirao si, pojeo ti Firefox baterijuBatalio sam Hrom
Neka, hrom mi je onako, a Firefox ljubav od prve verzije 0 zarez neštoVidim profitirao si, pojeo ti Firefox bateriju
možda da probaš onda iceraven? https://github.com/fork-maintainers/iceraven-browserNeka, hrom mi je onako, a Firefox ljubav od prve verzije 0 zarez nešto
U prevodu osakatiće sve što nije aktuelan flagshipGoogle on why 7 years of Pixel updates and what features it brings to older devices
In addition to announcing that Pixel 8 is getting Gemini Nano, Google today talked about how its 7-year update promise will work.9to5google.com
Izgleda kao da su stvarno zagrizli za ovih 7god podrške. Naravno ograđuju se da će featuri na starijim uređajima zavisiti od snage SoC i količine ram-a.
možda da probaš onda iceraven? https://github.com/fork-maintainers/iceraven-browser
ja ga koristim već nekoliko godina, odličan brauzer za moje potrebe. bez ff telemetrije.Iceraven Browser is a web browser for Android, based on Mozilla's Fenix version of Firefox, GeckoView and Mozilla Android Components
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari