Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

Jedino ako imaš nekoga u Nemačkoj da ti uzme ili preko onih što dovoze u Srbiju. Pretpostavljam da deal neće biti dostupan u svim EU državama, već samo u ovim jačim: Francuska, Nemačka...

Meni se poklopilo da mi burazer dolazi najverovatnije 19.10. pa ću videti sa njim da mi donese, pod uslovom da prelomim i uzmem Pro, a za sada sam 50/50...

Od običnog sam se maltene skroz ohladio, em je poskupeo, em ništa epohalno novo ne donosi u odnosu na prošlogodišnji. Plus ima masu stvari koje su lošije u odnosu na Pro.

Poslednja izmena:
Zna li se kad je Android 14, koliko sam video danas..

Pa svuda u inostranstvu je free sat dok je taj preorder period.
Nije svuda, samo u nekim zemljama što se tiče Evrope.

Zna li se kad je Android 14, koliko sam video danas..

Danas, posle 16h :)

Teško, nikad do sada nisu imali promocije u Mađarskoj. Plus se poklon dobija isključivo za preorder.

Onda najbolje sacekati jos par sati dok se vidi gde ce i koje promocije da budu i koliko ce da traju.

Deki zao mi je :(

Strasno koliko manjem modelu opada brzina kada se uposli...verovatno pregrevanje prejakog g3 :(

Strasno koliko manjem modelu opada brzina kada se uposli...verovatno pregrevanje prejakog g3 :(

Neću previše da pričam, da ne ispadne da hejtujem Pixel, jer stvarno mi deluju kao super telefoni, ali što više čitam o propustima to mi više nisu jasni.

'Ajde da je neka druga kompanija, ali Google. Znam, nemaju oni toliko iskustva sa hardverom, ali Alphabet je procenjen trenutno na 1.68 triliona dolara(!). Ako oni nemaju resurse da reše neke stvari, evo ne znam.

Ne rešava se SoC preko noći.. da je tako svi bi furali a16 u svom hw.
Ne brinem se je za Google, zategnu oni to uvek kako treba.

Dostupne su Google Store ponude :D

Cene kao što je i očekivano.

Evo zemalja i ponuda za Evropu!

Buy a new Google Pixel 8 Pro from participating retailers between October 4, 2023 and October 16, 2023 and get a free Pixel Watch 2, or buy a new Pixel 8 from participating retailers between October 4, 2023 and October 16, 2023 and get Pixel Buds Pro free of charge. The Pixel can be purchased with a mobile subscription or without a SIM

Screenshot-20231004-163816-Chrome.jpg

https://reward-promos.com/launch2023

Poslednja izmena:
Definitivno 7 godina full OS podrške, kapa dole za ovu odluku:

Screenshot_20231004-165104~2.png

Jel svi dobijaju sat gratis ako kupe do 16-og ili je ograničena količina?

Garantujem da 90% ljudi koji čitaju ovaj topik nisu imali fon duže od 2, maksimalno 3 godine... Ko će ga imati 7, biće up to date, svaka čast :)

Niko ni iz Apple tabora nema toliko dugo jedan telefon, pa ipak daju podršku dosta godina. Ne može da škodi :D

Ja sam mislio biće 5 godina za OS i 2 dodatne godine za mesečna ažuriranja, ovih 7 godina je baš prijatno iznenađenje :)

Garantujem da 90% ljudi koji čitaju ovaj topik nisu imali fon duže od 2, maksimalno 3 godine... Ko će ga imati 7, biće up to date, svaka čast :)
Nema veze sto se menjaju telefoni na 2 godine, ako budu u prodaji za 2 godine kao sad Pixel 6 Pro za 490e, moci cemo povoljno da kupimo flagship telefon, sa jos 5 godina softverske podrske. 🙂
Tensor ce biti bolji tek u Pixel 10 modelu, kada potpuno napuste Exynos korene i predju na TSMC. Ostaje jos da baterije srede, da imaju duzi vek trajanja, kao npr. Oneplus 10t, 1600 ciklusa umesto standardnih 800...

Dobra stvar je sto ces moci lako i sam da zamenis deo ako do toga dodje.

Poslednja izmena:
U Italiji daju slusalice pro besplatno ili 229e snizenje za sat, tj 180e se doplacuje za watch 2.

Respect za 7 godina software updates na telefonu. Flagship uredjaji danas su stvarno dosli do vrhunca sa performansama, i ne postoji razlog da ne dajes podrsku za isti sa nadogradnjom novog operativnog sistema. Jedan od razloga sto sam napustio Android i otisao na iPhone pre 6 godina jer sam dobio 2 OS updates na flagship uredjaju.

Nazad
Vrh Dno