Nesto me kopka da menjam S22U za P7P samo zbog kamere..😊🙂 ..osim volte koji nece na A1, ostalo mi nije nista nesto bitno..
Imao sam p6p prije p7p i meni je p7p na kameri jasan upgrade.P6P ti je bolja prica sto se kamere tice, tj ima bolji telephoto senzor, glavni je isti, GN1.
Najbitniji je image procesor u samom procesoru, senzor je tek na trećem mestu iza optike po važnosti.P6P ti je bolja prica sto se kamere tice, tj ima bolji telephoto senzor, glavni je isti, GN1.
Dosta tih usporedbi je napravljeno kad novi telefon tek izađe.Ima mase poredjenja na netu, ja pricam isključivo o fotografiji, i tu je P6P telephoto jasno bolji u odnosu na P7P, dok im je standardna ista.
Doduse, kod vecine flagshipa je danas glavna kamera 80/90% ista, i to mi ne igra vise neku ulogu. Telephoto je ono sto pravi razliku.
Video sa druge strane uopste ne koristim, tako da je tu moguce.
Ja sam odabrao P6P ispred P7P nevezano za cenu.
Koliko kazu na netu a i na forumu cini mi se, stvarno zapadnu neke serije koje su dobre po tom pitanju pregrevanja, a neke koje su bas lose. Ja imam P6 sto mozda i nije merodavno, ali mogu reci da se telefon skroz lepo ponasa i rekao bih da, kakvih sam sve imao telefona pre, spada u rang boljih po pitanju fluidnosti i grejanja.Zapao mi za oko ovaj Pixel 7a, cena na KP mu je pala ispod 400 eura, na oko deluje kao dobra kupovina.
Nažalost, vidim na forumima da ima brojnih primedbi na njegovu bateriju i overheating i neku generalnu "nesolidnost".
Vara li me utisak da ovaj telefon ipak treba zaobići bez obzira na privlačnu cenu?
Zavisi sve od coveka, ako izuzmemo LTE zezancije, meni licno na Pixelu fali call recorder (native), dual messenger/dual apps generalno, nekim ljudima bi toolbox falio tj ono cudo sa strane sto izlazi, i tako to. Srecom UI moze dosta da se izmeni sa raznim launcherima i icon packovima ko voli, ali poenta je da fale neke funkcije na koje je narod navikao. Svakako je po meni bolje nego Sonyeva implementacija, ali oni su odavno izgubili kompas.Kamera, UI i UX su na strani Pixela.
Ne bas, ali kad zbog posla me neko zove, a multitaskujem za kompom tj stavim ga samo na speakerfon, on prica, a ja pola stvari nasumicno samo hvatam, posle preslusam. Kad zakazujem neki pregled, sastanak, ili oni meni, pomaze da imam tacno sta je neko izgovorio a ne da pet i petnaest ispadne pet i pedeset, itd, da mesam bulevare u koje ne zalazim cesto pa ne znam ni gde su, itd.Ozbiljno pitanje: sta radis sa snimljenim pozivima? Imas neku arhivu?
@tema: cekam update sa boost video opcijom.
A da li sve to ima fabricki na iphone i samsung s seriji (ne znam)?Zavisi sve od coveka, ako izuzmemo LTE zezancije, meni licno na Pixelu fali call recorder (native), dual messenger/dual apps generalno, nekim ljudima bi toolbox falio tj ono cudo sa strane sto izlazi, i tako to. Srecom UI moze dosta da se izmeni sa raznim launcherima i icon packovima ko voli, ali poenta je da fale neke funkcije na koje je narod navikao. Svakako je po meni bolje nego Sonyeva implementacija, ali oni su odavno izgubili kompas.
Upravo, i ja bih voleo da mi je sve napismeno, ne mora ni mejl, nek bude SMS bar, al' da ti neki lokalni dom zdravlja, PIO, itd, na mejl zakaze nesto, misaona imenica, prodje 3 dana da mejl posalju a na telefon zovu kao da su sa njim odrasli (i jesu).euanknik
Sve nabrojano u tvom slucaju ima smisla. Kod mene se svelo na email-ove, na telefon se javljam samo uzem krugu ljudi.
Jel imate probem prilikom fotografisanja sa blicom? Kao da okine pre ili kasnije od samog blica, fotka bude kao da sam isključio blic i okinuo normalno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari